Miért piszkálnak állandóan? :C
Nagyon szeretek énekelni, viszont nem tudok. Itthon mindenki cikiz hogy ne énekeljek már mert rossz a hangom, és már ott tartunk hogy egyedül sem merek énekelni, mert mi lesz ha valaki meghallja. :( És ezzel nyugtatnám le magam, ha bajom van, mert ezzel sikerült mindig, de mostanában mindenki csak piszkál vele.
Mit tegyek, hogy békén hagyjanak ezzel? Tudom hogy nincs jó hangom, de akkoris jól esik néha énekelni.
A hallásommal ninscen baj, hallás után tanultam meg zongorázni :)
Persze amikor gyakoroltam, akkoris ment a veszekedés hogy minek játszom meg mi ez a sz.r. Éppen Celine diontól a My heart will go ont tanultam kotta nélkül meg minden. Na nem baj, idén kórustag leszek a suliban. A barátom azt mondta annyira nincsen rossz hangom mint ahogy én azt gondolom, ő szereti hallgatni ahogy dudorászok meg dalolgatok, de nem értem hogy a többiek miért nem akkor? :S
énekelj tovább- max megmondod nekik hogy ők se tudnak csak te felvállalod stb...
vagy csak ne foglalkozz velük..
nekem sincs jó hangom mégis énekelek éjjel nappal..bár páran azt mondták hogy jóhangom van meg hívtak énekkarba is :O de nemtudom....
Ez a barátom véleménye az énektudásomról :'D
Brian üzenete:
* én el tom viselni
* csak amikor ottvok elröhögöd a magasat
* meg annyira nem vészes tényleg
* cask krónikus önbizalomhiányban szenvedsz
* és nem mersz énekelnii
* ezért nem gyakorolsz és ezért nem jo most
* sztem csak le kell porolni a tudást és menni fog gyakorlással
* ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!