Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sajnos jövőhét szombaton lesz a legjobb barátnőm anyukájának a temetése,közel állt ő is hozzám,szegény anyukám barátnője volt és én is nagyon bírtam,nagyon kedves,laza volt.De a lényeg,hogy azon a napon esküvőre is mennem kellene a sógornőmnek lesz az esküvője.Sajnos hiába a temetés 11-kor az esküvő meg délután 3-kor de semmiképp nem érnék oda az esküvőre autóval 3 óra hossza.Egyszerűen nem tudom mit csináljak,a temetésre vagy az esküvőre menjek.Párom meg egy másik barátnőm szerint az esküvőre menjek,mert ők a rokonaim meg ilyesmi,de én úgy érzem, szar ember vagyok ha nem megyek el a temetésre,de senkit sem szeretnék megbántani.Kérlek adjatok valami tippet,hogy mit tegyek.2021. nov. 27. 21:17
31/37 anonim válasza:
A saját véleményem felvállalásához jogom van. Forráskeresés nélkül is legitim. Ugyan milyen érveket vársz te? Mivel kapcsolatban? A véleményem írtam le, ami az enyém. Azért nem fogom másképp gondolni, mert te igen, és nem bírod ki, ha más meg máshogy. Ne linkelgess, hanem törődj bele!
32/37 anonim válasza:
#31 Nekem meg jogom van kinyilvánítani, hogy mekkora baromság amit írtál, és ha linkelgetni van kedvem, akkor linkelgetni fogok. Törődj bele! 😂😅
33/37 anonim válasza:
Szuper, csináld. Azt akartad írni, ugye, hogy szerinted baromság. De jogod van hülyének lenni és ki is nyilvánítani. Bátor dolog, hogy felvállalod, büszke vagyok rád. 🥰
34/37 anonim válasza:
Nagy kérés lenne, hogy ne csesszétek szét más kérdését, és inkább privátban veszekedjetek, mert senki nem kíváncsi rá?
Kérdező, jól döntöttél!
36/37 anonim válasza:
#33 Nem sikerül összehozni egy normális választ, erre hülyézni kezdesz? :D OMG
37/37 anonim válasza:
Dehogynem. Most nem sikerült neked. Ha eddig csendben voltál, hát ezért kár volt. 😅
Wtfomglolnoob
Én is beszélek internetül, hö! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!