Mit tennétek? 37 hetes kismama vagyok, már régóta veszélyeztetett. Van 2 kisgyerek már. Gyakran vannak erős fájásaim, ezért apa a külföldi munkahelyet hazaira cserélné!
De itt kevesebb a pénz, albérletben élünk:(
Most megy a vita,hogy visszamenne mégis külföldre.
Segítségem nincs!A gyerekek nem önellátóak, 3éves, 10 évesek.
Császárom lesz.A családja folyton támad,hogy miért akarja otthagyni a kinti melóhelyet.De soha 1 pillanatra sem segítenek!Még csak telefonon sem hívtak fel 1x sem,akkor sem amikor tudták,hogy a 2 gyerek 1dül vár a váróban mert gond lépett fel.
Szüleim határmentén laknak, 4-6 óra az út mire ideérnek ha szükség van.(kocsi4, vonat 6-7 óra)
Már ott tartok,hogy kilépek a kapcsolatból és hazaköltözök a gyerekekkel.
Oda persze az ember nélkül és ő mehet melózni.De ezt nem akarja!
Mit tennétek?
Ilyen bizonytalan, rendezetlen háttérrel miért vállaltál 3. babát? Előbb a hátteret kellett volna stabilizálni, és utána jöhet a 3. baba.
Próbálj magad mellé egy segítséget keresni, és hagyd a férjedet, hogy menjen külföldre dolgozni, ott legalább jól keres. Aztán ha majd anyagilag rendbe jöttetek, lecseréli egy magyarországi munkahelyre a külföldit.
Sziasztok!
A párom hazajönne,vagyis jött volna addig még a kinti haverok, itthon a szülei(akik tesznek rám) el nem kezdték tömni,hogy maradjon, mert milyen jó ott.
Ha elköltözök a szüleimhez, azt úgy veszi hogy elhagyom!ezért írtam hogy kilépek a kapcsolatból, mert hiába mennék azért hogy legyen segítségem, ő úgy veszi hogy leléptem.
Anyukám nem tud ideköltözni,mert ezt ma kellene eldönteni, ő gyámsággal tartozik a beteg testvére iránt, akit senki nem vállal el,pláne ilyen hirtelen.Otthonba nem helyezhető(orvos mondta).
Biztosan kusza még mindig, de valóban elég bonyolult helyzet ez.
Arra gondoltam a gyerekekkel kapcsolatban,hogy ha nekem be kell mennem 4 óra hosszáig nem merném egyedül hagyni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!