Szeretitek a házastársatok családját? Ha esetleg nem, akkor miért nem?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 18:36
11/12 anonim válasza:
Nem tartom velük a kapcsolatot, mert 15 év után ellenem fordultak. Most sokkal nyugodtabb az életem nélkülük. Após jó fej volt, jólelkű, őt kedveltem, nagyon rendes ember volt, de már nem él. Anyós és a sógornő viszont olyan, mint két vipera. Mindenkibe belemarnak. Nagyon-nagyon erős önértékelési problémáik vannak, teljes mértékben a környezetük pozitív megítélésétől függnek, ezért kifelé megpróbálják tökéletesnek mutatni magukat, de belül nagyon nagy gáz van. Suicid hajlam, bipoláris személyiségzavar, stb.
12/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán látjuk egymást Anyósomat tisztelem becsülöm.A sogoromat szeretem a hibáival együtt is!A párom lánytestvére párom exe első számú feltétel nélküli rajongója ezáltal mi nem foglalkozunk egymással.Ami így jó nem utálom de nem is rajongók érte.A többi rokon nem vált ki belőlem rossz érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!