Mit tegyek ha utálom az anyám?
ez nem egy tini lázadás vagy ilyesmi
ketten léünk 1 lakásba
dohányzik a lakásba és büdös a lehellete anyira hogy nem tudok mellete ülni de 1x mondtam neki hogy le kéne tennie (szépen)de rámförmedt hogy mit szólok bele hogy ő mit csinál...
csámcsog annyira hogy a szobámból hallom nyitott ajtóval.ha szólok azt mondja csak így tud enni de ha becsukom az ajtóm akkor azzal jön hogy nem igaz hogy nem tudom tolerálni ahogy eszik(de ezzel tolerálom nem?nem hajtogatom 100x vagy ijenek)
a számítógépnél ha ő úgy gondol 1et hogy gépezni akar és én épp gépezek van kb 1 percem eltünni onnan de ha én jönnék akkor még vagy fél órán át ott ül...(napi max 2 órát gépezek ő vagy 6ot)
tegnap megkértem hogy hozzon ásványvizet (kocsival) de azt mondta nem megy már a héten boltba és végignézte ahogy hazacipelek 2 zsugor vizet
de mikor neki elfogyott a cigije nekem kellet elmenni érte gyalog mert hogy ő mijen fáradt és mikor megkérdeztem hogy ez hogy van azt mondta hogy egy 16 éves életerős lánynak lesnije kéne az anja minden 1es kívánságát...
szerintetek csak én vagyok ijen vagy tényleg jogosan háborodok fel(persze neki nem monom most már ott tartunk hogy szinte nem is beszélünk)?
mit tehetnék?
Majd megbánja ha befejezted a sulit találsz melót és úgy otthagyod, mint a szart!
Mert sajna, nálunk is a szép szó nem használt. Én nem élek a szüleimmel, mert amit én montam az szar volt, csak az a jó ami nekik jó...
5000 oldalas könyvet írhatnék, hogy mi volt jogtalan és milyen izék voltak néha. Monjuk az enyéimet nem hathatta meg nagyon, hogy elhúztam, de már fel sem jönnek MSN-re, de már ide se, le se szarnak.
(160 km-re költöztem a páromhoz már töb, mint egy éve).
22/L
Az enyém is ilyen és iszik is :(
Elég szar amikor azértm nem tok elmenni másnap a suliba mert el kellett menekülnöm itthonról :(
De ez egy tinilázadás. Majd ha dolgozol, el lehet húzni. Akkor tiszta fejjel tudsz mérlegelni. Ha anyává válsz, akkor pedig újra átértékelődik minden. Eszedbe jut, hogy ő is így gondoskodhatott rólad egykor, neki is te jelentettél mindent. Ér majd egy csomó dolog, számos döntést hozol, és már nem ítélkezel mások felett, mert nem lesz minden fehér és fekete többé, hanem sokkal bonyolultabb. Belegondolsz, hogy ő mit élt át, hogy ilyenné vált.
Nem akarom elbagatelizálni a problémádat, de kívülről elég piszlicsárénak tűnik. (Mint az én életem volt.)Képzeld el, hogy reggelre meghal, és játssz el a gondolattal, hogy mit tennél, milyen lenne!
Lehet, hogy durván hangzik, de segít helyretenni pár dolgot.
23/L (anya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!