Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, akinek a...

Van olyan ismerősöd, akinek a koronavírus miatt bomlott fel a házassága?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Összevesztek a kijárási korlátozás alatt vagy azért alakult ki vita közte és a párja között, mert egyikük be akarta oltatni magát, de a másik nem?

2021. nov. 16. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm és a férje. Pár hónappal az esküvő után jött a karantén, 2 hétig össze voltak zárva. Egymás idegeire mentek. Utána próbáltak úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de nem ment. Azelőtt minden hétvégén mentek valahova, gyakran külön a barátaikkal, vagy 4-10 fős társasággal. Nekünk ez már akkor fura volt, hogy sosincsenek kettesben, akkor is minket hívtak telefonon. A korona alatt kiderült, hogy tényleg nem tudnak egymással beszélgetni, nincsenek meg hosszabb távon egy lakásban együtt. Csak bulizni szeretnek együtt, meg szexelni. Próbálták javítani, de mivel ugyanúgy nem tudtak menni sehova, minden zárva volt, még egy étterembe se tudtak elmenni, nem hogy fesztiválra, így egymásra untak egyszerűen.

Utólag azt mondta a sógor, hogy mindig úgy voltak vele, hogy kiélik magukat a gyerek előtt, de szerencsére jött a karantén, és rájöttek, hogy nem lesz gyerek (se). Ők eddig azt hitték, hogy jól összeillenek, még ha voltak is súrlódások. Élvezték, hogy pezseg az élet. Közben rájött, hogy pezsegni, bulizni bárkivel tudott volna. De utóbb már inkább külön szobában voltak, addig se kell egymást látni se.

2021. nov. 16. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Volt, bár ők nem voltak még házasok a karantén alatt túl sokat voltak összezárva és egymás agyára mentek. meg lehet érteni sok embert egyszerűen nem lehet bezárni mint egy kutyát. Én is ilyen vagyok, csak én már az elejétől kezdve leszartam és próbáltam ugyanúgy élni mint előtte. Sokan viszont szó szerint megbolondultak otthon és ez szinte mindent tönkretett körülöttük
2021. nov. 16. 18:52
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

#11 és #12

Akkor a karantén az ilyenek esetében áldás, mert van alkalmuk felismerni, hogy nem illenek össze. Jobbik eset, ha nincs gyerek.

2021. nov. 16. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Pedig nagyon szerették egymást.

A férj belehalt a covidba.

2021. nov. 16. 19:01
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
#13: Igen, szerencsére ők is mindketten belátták, hogy jobb, hogy időben kiderült. Kisbabával is ugyanígy hetekig be lettek volna zárva, és ha akkor jönnek rá, az már úgy gáz. Így se könnyű, főleg anyagilag, de tovább tudnak lépni.
2021. nov. 16. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán bírták az bezáráságot,eddig csak este talakoztak,vacsoraztak es kb.ennyi

De most otthon dolgoztak,és megőritették egymást

2021. nov. 16. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Kettő.

Szomszédunk férje az oltás után befulladt, bevitték, de meghalt még aznap.

Másik pedig munkatársam, össze voltak zárva kétszer két hétig és elvileg sok volt a vita. Ezt azért nem tudom megérteni… ha valaki szereti a másikat azért ez nem ennyin múlik, főleg, hogy 31 évig voltak házasok, de oké, ők tudják.

2021. nov. 16. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Pedig nem bonyolult egy harmónikus párkapcsolatba is aminek amúgy szép jövője lenne siman bele tud zavarni egy külső tényező. Általában ez egy harmadik személy szokott lenni, jelen esetben az értelmetlen korlátozások és/vagy a média olyan szinten befolyásolta az egyik félt, hogy egyszerűen nem tudtak túllendűlni azon és ide vezetett. Rengeteg dolgot vonzhat magával, nem ilyen egyszerű ahogy leírtam, értelmes emberek stabil párkapcsolatban nem szakítanak azért mert másképp gondolkoznak a járványhelyzetről, de ez nem ilyen közvetett hatása van.
2021. nov. 16. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:
36%

Igen, apuka lebukott, hogy az egyik fiatal alkalmazottjának küldözgeti a farokképeket:D

Ő így értelmezte a home officet, na.

2021. nov. 16. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudok róla.
2021. nov. 16. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!