Mostoha apám beleszólhat hogy hány évesen és kivel járhatok?
Tételezzük fel, hogy elmúltál 16 éves, hiszen különben nem is regisztrálhattál volna ide. Szerintem ebben a korban már semmit nem érnek el a szüleid (vér szerinti, vagy nevelőszüleid, teljesen mindegy) azzal, ha tiltják a dolgot. De ez persze az én véleményem, ők gondolhatják máshogy. Ha ők tiltják, akkor így jártál, pláne ha édesanyád is tiltja.
Ha meg még nem vagy 16 éves, akkor olvasd el a szabályzatot, értelmezd, és töröld a regisztrációdat, mielőtt megtalál valami pedofil. Nem véletlenül nem regisztrálhatnak ide 16 év alattiak.
"Amígy az én asztalomnál eszel,mosok, főzök, takarítok rád, addig az lesz amit én mondok! Majd ha te is leteszel valamit az asztalra, akkor lehet szavad. "
Lázadó tiniként ezeket az inspiráló mondatokat kaptam szinte minden héten. Édesanyám már nem tudta megjegyezni a lány neveket, hogy kit hogy hívnak, nevelőfater meg már unta a bosszúságokat, amiket okoztam akkor. DE!!! Addig jó és örülj neki, amíg figyelnek rád és próbálnak jó irányba terelni, hisz jót akarnak. Ha nem érdekelné őket hogy mit csinálsz, akkor már lemondtak rólad. Számtalan régi sztori keveredik elő még a mai napig, ami után bocsánatot kell kérnem. 38F.
Feltűnt, hogy a korodat elhallgattad, a mostohanővéred korát beezeg mondtad, de hogy hány éves volt akkor, amikor neki ezt mondta, azt nem.
További kérdések:
Az apukáddal mi a helyzet, elváltak a szüleid, van-e felügyeleti joga neki is, és hasonlók.
Ha van, akkor továbbra is ő és az anyukád közösen döntenek bizonyos dolgokról. A mostohaapád nem, viszont ahogy látod, a mostohaapádnak van lehetősége befolyásolni az anyukádat, és az anyukád módosíthatja a korábbi véleményét.
Szóval áruld el, hogy hány éves vagy, hány éves a párod, mik a fenntartások, mert úgy látom, hogy titkolózol még előttünk is, hogy igazoljunk téged.
Talán beszélni kellene az anyukáddal, őszintének kellene lenned, és eloszlatni a kételyeit, illetve megérteni, hogy miért gondolja úgy, ahogy gondolja, csalódott-e benned, vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!