Anyu és apu mièrt kiabálnak ha lefekszek aludni?
A szüleid azért kiabálnak, mert valamiben nem értenek egyet, és nincs erejük szépen megbeszélni. Azért akkor, amikor már lefeküdtél, mert szeretnének megóvni a konfliktusaiktól, csak épp arra nem figyeltek, hogy ezt így is hallod. Ha gondolod menj ki, szólj nekik, hogy ez így nem jó, mert hallod, hogy veszekednek.
Az, hogy ezen veszekednek sem azt nem jelenti feltétlenül, hogy el fognak válni, sem azt, hogy megcsalás van a háttérben, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Tizenpár évvel ezelőtt feltettem itt egy kérdést kiskamaszként, hogy ugye nem fognak elválni a szüleim attól még mert veszekednek. Többször is hallottam ugyanis este, miután már lefeküdtem. Féltem tőle, hogy elválnak, nem fért bele a gyermeki világomba. Szerencsés voltam, egyrészt, mert itt is megnyugtattak, másrészt (és főleg) meg, mert a valóságban sem váltak el, boldogan élnek, egymásra találtak megint. Most már tudom, hogy az egy stresszes időszak volt, gyerekneveléssel, sok munkával, kevés együtt töltött idővel, megviselte egy kicsit a kapcsolatukat, de ez normális. Biztosan nem minden történet így végződik, de ilyen is van. A jó kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!