Miért vagyok féltékeny a párom 7 éves lányára? Olyan érzés mintha egy másik nőt ölelgetne.
Ha akkora gond,hogy van egy gyereke akkor miért vagy még vele?
Oké,hogy utólag tudtad meg,de már tudod.
Ha vele akarsz maradni akkor emészd meg,hogy az a kislány ha törik ha szakad mindig is előtérben lesz veled szemben.
Ahogy valahol az anyja is,hiszen te akármilyen szerepet töltessz be az életében, ők a családja.akkor is,ha szét mentek.Akkor is,ha a nőnek is lesz valaki más az életében.
Egy gyerek életed végéig ha akarod ha nem a gyerek oldaláról össze köt egy másik emberrel.
Nem kell szeretned,nem kell vele lenned,nem kell elviselned,de a másik fél akkor is a családod, a gyereked anyja/apja. :)
Attól,hogy elhagyta őket az a kislány még a lánya.
Te a mostoha anyja vagy,a párod exe pedig az anyja a kislánynak.
Ha együtt is akarsz maradni vele jobb ha össze kapod magad.
Én úgy kivágnálak mint macskát sz*rni,ha a gyerekem és közém próbálnál furakodni.
Rengeteg megértő nő van a világon,olyan is aki nem lenne ilyen retardált hogy egy ölelésbe is bele sárgul.
Talán olyan akinek szintén van gyereke,ott nekem is abszolút megértőnek kell lennem.De valahogy számomra elképzelhetetlen,hogy féltékeny legyek a párom gyerekére..
Te érted el, hogy csak három havonta egyszer lássa a lányát, ráadásul "akkor is féltékeny vagy rá"?
Nem "kapsz többet" a párodból azáltal, hogy a lányától megpróbálod távoltartani... :(
Kicsit sok amúgy a 7 évesekről szóló kérdés nem?
Jó kis szám lehet.A harisnyát nem hordó 7 éves fiú,a 7 éves kislány előtt maszturbáló apuka,a 7 éves akire féltékeny a mostohaboszorka,a 7 éves aki nem jön ki a testvérével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!