Feleségem miért hisztizik egésznap hogy fáradt, ha hajnali fél 4-ig sorozatokat néz?
irj bevasarlolistat
ah olyan rossz sorsod van, lepj le
Ez a nő nem becsül meg
Nem tisztel
Nem veszi figyelembe,hogy neked mire van szükséged.
Miért jó ilyennel együtt élni?
Én is nő vagyok én is küldtem már el a barátom a boltba és igen, ti pasik valamiért sose azt hozzátok amit kéne,pedig én még részletes bevásárló listát is írok,hogy sertés darált hús
nem csirke nem pulyka, nem marha,mert azt én nem bírom megenni,erre mit hozz félig sertés félig marha darált húst...amikor van sertés hús is
Spagetti helyett szarvacskát hozott.
Én őszintén fogalmam sincs miért ilyenek a pasik,miért ilyen rohadt nehéz bevásárolni, őszintén amikor együtt jövünk veletek akkor mire figyeltek,mert nem azért megyünk veletek,mert annyira akartunk vásárolni hanem azért,hogy figyeljêtek,hogy mit szoktunk venni.
Én egyedül a fűszerekre vagyok hisztis,mert megszoktam egy bizonyos fűszert,és amikor hozz egy újat azt nehéz kitapasztalni,hogy abból mennyi kell.
Igazából én már úgy vagyok vele,hogy nem érdekel, főzök abból amit hozott, eszük így a bolognait,de nem szól érte,hogy jajj ez fura lett, sajnrit is elfelejtette..tudja,hogy ő vásárolt,majd máskor talán spagetti tésztát hozz és sajtot és akkor finomabb lesz az ebéd
#14 Igazából én már úgy vagyok vele,hogy nem érdekel, főzök abból amit hozott, eszük így a bolognait,de nem szól érte,hogy jajj ez fura lett, sajnrit is elfelejtette..tudja,hogy ő vásárolt,majd máskor talán spagetti tésztát hozz és sajtot és akkor finomabb lesz az ebéd
Azt akartam még hozzá írni,csak elküldtem, véletlenül.
Hogy a következő alkalommal érdekes tudott hozzni spagetti tésztát és sajtot és sertés darált húst és jó lett az ebéd
Amúgy ezt elég sok kajával eljátszottuk,hogy rosszat hozott, sebaj megfozom így,mert nem dobjuk ki,hamár megvette,szar lett az ebéd..na máskor már tudta, hogy nem ilyet kell hozzni.
Úgy 2 hónap kellett,de végre eljutottunk idáig,hogy be tudd vásárolni egyedül is a párom,
a saját kárán tanulta meg,igen tészta mindegyik,darált hús mindegyik,de teljesen más íze lesz.
Kérdező: nem tudom mióta lehet ez így (és még miben nyilvánulhat meg), de ha gyerek érkezik, ez a probléma hatványozottan jelentkezhet, ha már ilyet se lehet megbeszélni. Mielőbb meg kellene beszélni ezt, akár szakember segítségével.
Bevásárlással kapcsolatban (bár tudom nem ez a legnagyobb probléma): A sorozatnézés mellett nyithatna egy böngészőablakot és adott áruházból online megrendelhetné amire szükség van, kihozzák, nem kell elmenni, ismerőseim szerint mindenből frisset hoznak, érdekük frisset hozni.
1. Rúgd ki!
2. Rúgj be!
3. Keress másikat!
Mi a probléma?...Nem dugtok eleget...Akkor te is jobban elaludnál, ő sem sorozatozna egyfolytában. Vagy ki tudja mit csinál...chatelget, ilyesmi.
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!