Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem miért hisztizik...

Feleségem miért hisztizik egésznap hogy fáradt, ha hajnali fél 4-ig sorozatokat néz?

Figyelt kérdés
Napközben nem akar eljönni bevásárolni, mert hogy ő fáradt. Hát nyilván fáradt ha hajnalig fent kukorékol. Így meg én se tudok aludni, mert hiába fülhallgatót használ, a fény jön a laptopból és én alapból nagyon rossz alvó vagyok.Mást ez nem idegesítene ?

2021. okt. 3. 01:03
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
92%

irj bevasarlolistat

ah olyan rossz sorsod van, lepj le

2021. okt. 3. 01:42
 12/49 anonim ***** válasza:
51%

Ez a nő nem becsül meg

Nem tisztel

Nem veszi figyelembe,hogy neked mire van szükséged.

Miért jó ilyennel együtt élni?

Én is nő vagyok én is küldtem már el a barátom a boltba és igen, ti pasik valamiért sose azt hozzátok amit kéne,pedig én még részletes bevásárló listát is írok,hogy sertés darált hús

nem csirke nem pulyka, nem marha,mert azt én nem bírom megenni,erre mit hozz félig sertés félig marha darált húst...amikor van sertés hús is

Spagetti helyett szarvacskát hozott.

Én őszintén fogalmam sincs miért ilyenek a pasik,miért ilyen rohadt nehéz bevásárolni, őszintén amikor együtt jövünk veletek akkor mire figyeltek,mert nem azért megyünk veletek,mert annyira akartunk vásárolni hanem azért,hogy figyeljêtek,hogy mit szoktunk venni.

Én egyedül a fűszerekre vagyok hisztis,mert megszoktam egy bizonyos fűszert,és amikor hozz egy újat azt nehéz kitapasztalni,hogy abból mennyi kell.

Igazából én már úgy vagyok vele,hogy nem érdekel, főzök abból amit hozott, eszük így a bolognait,de nem szól érte,hogy jajj ez fura lett, sajnrit is elfelejtette..tudja,hogy ő vásárolt,majd máskor talán spagetti tésztát hozz és sajtot és akkor finomabb lesz az ebéd

2021. okt. 3. 01:53
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

#14 Igazából én már úgy vagyok vele,hogy nem érdekel, főzök abból amit hozott, eszük így a bolognait,de nem szól érte,hogy jajj ez fura lett, sajnrit is elfelejtette..tudja,hogy ő vásárolt,majd máskor talán spagetti tésztát hozz és sajtot és akkor finomabb lesz az ebéd

Azt akartam még hozzá írni,csak elküldtem, véletlenül.

Hogy a következő alkalommal érdekes tudott hozzni spagetti tésztát és sajtot és sertés darált húst és jó lett az ebéd

Amúgy ezt elég sok kajával eljátszottuk,hogy rosszat hozott, sebaj megfozom így,mert nem dobjuk ki,hamár megvette,szar lett az ebéd..na máskor már tudta, hogy nem ilyet kell hozzni.

Úgy 2 hónap kellett,de végre eljutottunk idáig,hogy be tudd vásárolni egyedül is a párom,

a saját kárán tanulta meg,igen tészta mindegyik,darált hús mindegyik,de teljesen más íze lesz.

2021. okt. 3. 02:18
 14/49 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező: nem tudom mióta lehet ez így (és még miben nyilvánulhat meg), de ha gyerek érkezik, ez a probléma hatványozottan jelentkezhet, ha már ilyet se lehet megbeszélni. Mielőbb meg kellene beszélni ezt, akár szakember segítségével.

Bevásárlással kapcsolatban (bár tudom nem ez a legnagyobb probléma): A sorozatnézés mellett nyithatna egy böngészőablakot és adott áruházból online megrendelhetné amire szükség van, kihozzák, nem kell elmenni, ismerőseim szerint mindenből frisset hoznak, érdekük frisset hozni.

2021. okt. 3. 03:44
 15/49 mantis religiosa ***** válasza:
72%

1. Rúgd ki!

2. Rúgj be!

3. Keress másikat!

2021. okt. 3. 04:02
 16/49 anonim ***** válasza:
83%
Az oké, hogy sorozatot néz. Olykor én is szoktam és másnap fáradt vagyok. Mondjuk sorozat nélkül is mert rengeteget dolgozom. Te mit csinálsz közben? Hátat fordítasz és alszol? Én is nő vagyok és sejtem mi lehet a probléma.
2021. okt. 3. 06:14
 17/49 anonim ***** válasza:
20%
Ugyan mi lehet a probléma, 18, aruld mar el. Azon kivul, hogy normális ember nem néz hajnalig sorozatokat, pláne nem az ágyban, hanem alszik. Mondjuk azt sem ertem, kérdező, nem dolgozik a feleséged?
2021. okt. 3. 06:18
 18/49 anonim ***** válasza:
34%
18# Mit kellene csinálnia éjszaka? Van aki szereti kipihenni magát. Ha hajnalig sorozatok néz, akkor másnap fáradt és ingerült mert nincs kipihenve. Na, áruld el, mi lehet a probléma?
2021. okt. 3. 06:26
 19/49 anonim ***** válasza:
72%
Tehát felnőtt ember létedre nem tudsz bevásárolni, kísérni kell mint egy gyereket? Nyilván ezért nincs kedve a nejednek vásárolni. Engem is fárasztana.
2021. okt. 3. 06:54
 20/49 anonim válasza:
38%

Mi a probléma?...Nem dugtok eleget...Akkor te is jobban elaludnál, ő sem sorozatozna egyfolytában. Vagy ki tudja mit csinál...chatelget, ilyesmi.

Ffi

2021. okt. 3. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!