Feleségem miért hisztizik egésznap hogy fáradt, ha hajnali fél 4-ig sorozatokat néz?
ezt kajak tole kellene megkerdezni
azt varod hogy random emberek megvalaszoljak azt hogy a TE feleseged miert ilyen?
1. bevásárláshoz miért kell két ember ?
2. Te magadtól nem tudsz elmenni? Csak látod mi hiányzik otthon.
3. Igen tudom a nők utálják elküldeni a pasit vásárolni,mert általában nem azt hozza ami kéne,de nagy fiú vagy már csak sikerül egyedül is.
4.A Feleséged,baszki nem? együtt élsz vele, ennyire nehéz valakivel őszintének lenni, figyelj drágám menj ki a nappaliba nézzd ott a sorozatot,mert én pihenni aludni szeretnék.hu de nehéz ...ja nem.
5. Nőlj fel és novesz tököt.
Hány éves vagy ? 10 ?
Felnőtt férfi vagy aki együtt él a feleségével
Ennyire nehéz szólni neki ,de most komolyan?
Rendben van ez a házasság? Ha már ennyi miatt félsz neki szólni?
Mi az,hogy nem érdekli
Ne haragudj,de ha az én férjem kér valamit,nem veszem semmibe.
Ha már most ilyen a feleséged,mi lesz később?
Van gyerek ? Ha még nincs akkor inkább lépj ki ebből a kapcsolatból
Egyáltalán miért vetted el ?
Téged ez a nő semmibe vesz.
Amúgy válaszolhatnál
Nekem ennyire nehéz elmenni egyedül vásárolni?
Miért kell ehhez a feleséged?
Nincs közös gyerek, 4 éve vagyunk együtt. Nehéz eset néha én sem értem mit miért csinál, és vannak furcsa dolgai.
A vásárláshoz pedig ő is kell, mert ha egyedül megyek el akkor biztos hogy valamit nem veszek, vagy nem olyat veszek ami neki megfelelő, akkor ebből is vita van. Röviden ezért kell velem jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!