Történt már olyan a környezetetekben, hogy egy elhibázott névadás konfliktust szült a gyerek és szülő között?
Nálunk anyósom élettársa nem bírja elfogadni a lányom nevét
Inkább fütyül neki, mint egy kiskutyának és ha 100× elpofázom hogy erre nem figyel 101jére is odafütyül neki...
Oriási balhék vannak ebből...
'92-ben születtem, akkor nagyon gyakori (ha nem a leggyakoribb) név volt az Alexandra. Nem szeretem. Egyrészt, mert nem illik hozzám, másrészt rengeteg beceneve van. Ha bemutatkozom Szandraként, csak azért is Szandinak hívnak a legtöbben, de van aki önkényesen Alexnek, Alexának, Szaninak. Konfliktusom nem volt, de amikor Szaszának meg Szandrikának kezdtek hívni, akkor szépen megkértem az illetőket, hogy ne tegyék, mert számomra nagyon csúnya.
Off 1: 11-es, ez mekkora bunkóság, hogy fütyülnek a kislánynak 😞 Sajnálom.
Off 2: Nekem az is furcsa, amikor valakire ráragasztanak egy becenevet, aminek semmi köze a keresztnevéhez, és mindenki úgy szólítja.
5ös, irigylem a problémáidat.
Elhiszem, hogy nem tetszik a neved, de ezért megszakítani a kapcsolatot? Juj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!