Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan szót, ami szépen...

Van olyan szót, ami szépen hangzik, és el tudnád képzelni keresztnévnek?

Figyelt kérdés

Mondj olyan szépen hangzó szót, ami szerinted lehetne keresztnév ;]

A kérdést ez a kérdés ihlette: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. aug. 31. 17:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Kankalin, Tenger (fiúnak :D), Smaragd, Nektarin, Szilva, Csipke, Szatén, Selyem, Indigó, Karamella

(jelentéstől elvonatkoztatva a Valhalla meg a Szalonna is tetszene :D)

(először beírtam a Kökényt, a Korallt meg a Rubint, erre kiderült, hogy engedélyezhetőek :D)

2010. aug. 31. 19:04
 32/59 A kérdező kommentje:
Az Eperke, és a Szellőcske/Szellő is adható keresztnév :]
2010. aug. 31. 19:53
 33/59 A kérdező kommentje:

Az Orchidea is ;]

Nekem virágnevek közül nagyon tetszik a Kála, és a Százszorszép :]

2010. aug. 31. 19:54
 34/59 anonim ***** válasza:
45%

Kocka :DDD

Leányálom

Csengettyű

Caffie(csak mert ez a becenevem xd)

Lonely

Suicide

Hungária

Pálinka

Tequila

Mentálhigénia

2010. aug. 31. 20:32
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Jé, ez az én kérdésem.:)

Nekem a Kalinka, Sampon, Tisztás, Csermely tetszik.:)

2010. aug. 31. 21:07
 36/59 anonim ***** válasza:
Csengettyű, Banán, Barack, Teknőc
2010. szept. 1. 10:17
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Idared
2010. szept. 1. 10:18
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

19:04 vagyok, közben még eszembe jutott pár (van, amelyiknél el kellene vonatkoztatni a jelentéstől... ja és fiú és lány vegyesen)-lehet, hogy már adhatóak, most nem nézegettem online utónévszótárat közben :)...

Fuvola, Szőlő, Rozmaring, Akác, Hárs, Talizmán, Amulett, Toll, Trilla, Trilla, Violin, Dallam, Fiola, Akvarell, Víz, Aventurin, Kvarc, Kelme, Narancs, Tinta, Bakelit :D, Ostya, Tundra, Fenyő, Tölgy, Inda, Encián, Tuba, Márvány, Jég, Muskotály, Acél, Trapéz :D

ami meg a tényleg vicc kategória: Priusz, Kapszila, Penna, Eutanázia, Aszpirin, Cián, Malária (de tényleg szépen hangzanak, ha nem gondolunk bele a jelentésükbe)

2010. szept. 1. 11:04
 39/59 anonim ***** válasza:
Egres, Babér, Nyuszi,
2010. szept. 1. 12:57
 40/59 A kérdező kommentje:
NAgyon jókat írtatok, több komment elgondolkodtatott :] Például a Csengettyű és a Karamella (szerintem ezeket a szavakat nagyon jó kimondani), nekem még a Puszedli is ilyen, és a Pillangó is :]
2010. szept. 1. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!