Van olyan szót, ami szépen hangzik, és el tudnád képzelni keresztnévnek?
Mondj olyan szépen hangzó szót, ami szerinted lehetne keresztnév ;]
A kérdést ez a kérdés ihlette: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kankalin, Tenger (fiúnak :D), Smaragd, Nektarin, Szilva, Csipke, Szatén, Selyem, Indigó, Karamella
(jelentéstől elvonatkoztatva a Valhalla meg a Szalonna is tetszene :D)
(először beírtam a Kökényt, a Korallt meg a Rubint, erre kiderült, hogy engedélyezhetőek :D)
Az Orchidea is ;]
Nekem virágnevek közül nagyon tetszik a Kála, és a Százszorszép :]
Kocka :DDD
Leányálom
Csengettyű
Caffie(csak mert ez a becenevem xd)
Lonely
Suicide
Hungária
Pálinka
Tequila
Mentálhigénia
Jé, ez az én kérdésem.:)
Nekem a Kalinka, Sampon, Tisztás, Csermely tetszik.:)
19:04 vagyok, közben még eszembe jutott pár (van, amelyiknél el kellene vonatkoztatni a jelentéstől... ja és fiú és lány vegyesen)-lehet, hogy már adhatóak, most nem nézegettem online utónévszótárat közben :)...
Fuvola, Szőlő, Rozmaring, Akác, Hárs, Talizmán, Amulett, Toll, Trilla, Trilla, Violin, Dallam, Fiola, Akvarell, Víz, Aventurin, Kvarc, Kelme, Narancs, Tinta, Bakelit :D, Ostya, Tundra, Fenyő, Tölgy, Inda, Encián, Tuba, Márvány, Jég, Muskotály, Acél, Trapéz :D
ami meg a tényleg vicc kategória: Priusz, Kapszila, Penna, Eutanázia, Aszpirin, Cián, Malária (de tényleg szépen hangzanak, ha nem gondolunk bele a jelentésükbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!