Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kattant tesóm ilyenkor,...

A kattant tesóm ilyenkor, reggelente mindig a telefonján néz valamit és itt nyerít (vihog). Mit csináljak hogy ne érezzem magam úgy, mintha diliházban lennénk?

Figyelt kérdés

Nem épp 100-as a gyerek, mondhatni ön és közveszélyes. Csak egy példa, hogy ne tűnjön úgy, mintha egy durcis kisgyerek írta volna a kérdést: egyszer megpróbálta levágni a kezét.

Hazajövök minden nap ilyenkor a munkámból és azt kell hallgatnom hogy ő itt vihog, 10 percenként járja a vécét, aztán egyúttal, kézmosás nélkül elmegy belenézni a hűtőbe és a ráadás hogy mindeközben motyog magában, úgy hogy még bezárt ajónál is kénytelen vagyok ezt hallgatni.

Az ilyennek nem a diliházban lenne a helye? Én már említetten apának is... Mikor meg akarta csonkítani magát, akkor úgy volt hogy a műtét után 4 hónapig a pszichiátrián lesz, de 2 hét után hazajött.

2021. szept. 15. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha, és kiengedték utána...
2021. szept. 15. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szüleid nem tesznek semmit akkor simán elköltözöl, nem igazán tudsz kezdeni ezzel a helyzettel semmit.
2021. szept. 15. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Rúgd fel.
2021. szept. 15. 20:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Apa most küldte el. 18 már régen elmúlt, a suliban is már régen végzett. Dolgozni sosem akart, egész nap itthon hennyélt, sokat evett kb 130 kg-ra hízott. Sokszor veszekedett mindenkivel, a legértelmetlenebb dolgokon. Ő mindenkinél okosabb, de elvárja hogy segítsünk neki. A jótanácsot sosem fogadja meg, mindig épp az ellenkezőjét csinálta. Apa sok munkahelyre beszervezte, a kolegákkal sehol sem jött ki ezért mindet 1-2 nap után otthagyta. Mikor apa kérte hogy keressen valami munkát, akkor azzal jött hogy ő még gyerek ezért 20-onévesen is köteles eltartani. A házimunkákban sem volt hajlandó segíteni. Szerinte mi mind gonoszak és rossz emberek vagxunk. Ha segítettem neki, akkor megkaptam tőle hogy csak azért tettem hogy megnyugtassam a bűnös lelkem. Engem többször is megpróbált megverni, kisebb-nagxobb sikerekkel. Egyszer a lány tesómat dobta meg egy rubikkockával. Azt állította hogy az az övé és zavarta hogy a hugok hozzányúlt.... Mindezt 19 évesen. Ekkor először "én mentem neki", a vége az lett hogy összetörte a motoromat,ert minket már nem bírt utolérni a vasdarabbal a kezében. Ezután ezt elmondtam apának, aki azt mondta hogy ha tényleg összetörte a motort, akkor takarodik. Persze én a végén elnéztem neki, ha megtéríti a kárt és elmondtam neki hogy legközelebb rendőrt fogok rá hívni és mivel nagykorú mi pedig nem, ezért nagyon rá fog bacni. Ezután visszább vett. Mindeközben volt egy barátnője, aki egy zárkózott 13 éves lány volt. Ő eközben 18. A lány csak írásban tudott társalogni a szociális fóbiái miatt, ő ezt kihasználva folyamatosan ordibált vele telefonban. Amikor a lány megcsalta, több telefonját is összetörte, számszerint 4-et. Mindig úgy volt hogy azt már nem törheti össze mert akkor nem kap újat. Páe hónapig csend volt, törölte magát minden közösségi oldalról. Aztán egy vasárnap visszaregisztrált face-ra és akkor tudta meg hogy már van neki más. Ez egy téli nap volt, már fogytán volt az összevágott tüzifa. Hallottam a fűrészt, mondom de rendes kiment fát vágni, így nem nekem kell..... Meg a ló🌳szt... Levágta a jobb kezét, már csak bőrcafat tartotta, úgy kellett fognia hogy le ne essen... Elvitte a mentő, a töbnit meg már leírtam.

Tesóm szokott "lopni" apukám pepsijéből, ekkor apukám megszurkálta ujjal az oldalát hogy milyen kis szemtelen, legközelebb kérdezze meg.

Tesóm mindezt látva bejelentést tett a rendőrségen szexuális zaklatás miatt🤦‍♂️

Szóval apa elküldte, én felajánlottam hogy magam rugdosom ki a házból ha nem megy... Elment, már előtte is volt probléma, le is lett beszélve hogy hétfőig alhat itt, de most apának is betelt a pohár.

Anyukám már nem él velünk, én valószínűnek tartom hogy oda megy, bár vele sem épp fényes a kapcsolata...

Egyébként csodálkozom kicsit hogy ezt letudtam írni sírás nélkül, úgx látszik hogy az évek alatt elégé kitolták az ingerküszöböm.

Ja, tesóm már töbször is önszántából bement a pszichiátriára, ahol nem tartották bent.

2021. szept. 17. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ezeket át kellett élned. Akárhogy is, én úgy gondolom, hogy a testvéred beteg és ezek szerint nem is igazán kap szakszerű segítséget.

(Szerintem azért járj utána h pontosan mi baja van és esetleg nem genetikai eredetű-e. )

2021. szept. 17. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!