Helytelenül teszem, hogy nem avatom be édesanyámat?
A tabletta feliratásához 16 éves kor után egyik szülö sem kell, azonban valakinek finanszíroznia kell a tablettát is, bár ha rendszeres nemi életet éltek a gumióvszer sem olcsóbb, söt.
Neked kell tudnod, hogy mi a helyes döntés. Én nem mondtam el a szüleimnek, pedig nem tiltottak ilyen módon, mint téged, öszintén egyszer sem került elö, mégsem mertem megmondani.
Nem bántam meg. Anya egyszer rákérdezett (én akkor voltam 16), elmondtam neki. Apa nem kérdezett rá soha, most már viszont (20on túl) nyilván tudja, hogy nem vagyok szűz (apámmal élek).
Nekem simán befogadta a lelkiismeretem, hogy "becsapom" öket. Lehet, hogy neked ez nem menne, ezt neked kell tudnod.
Viszont ha anyukád ennyire tiltja, akkor ha elmondod, maximum tiltás lesz, de nem fogja azt modnani, hogy hát jó.
Megpróbálhatod azt is, hogy nem hagyod magad félbeszakítani. Amikor elkezd veled kiabálni, szépen azt mondod, hogy szeretted volna megbeszélni, de így nem vagy hajlandó, és elmész. Elöbb-utóbb csak végighallgat.
Akkor elmondod neki, hogy szereted, és úgy érzed, itt az idö rá, szeretnél felelösen védekezni, hogy úgy érzed, ennek a te döntésednek kell lennie, és te így döntöttél.
Háborogni fog, akkor elmondhatod, hogy nem szeretnéd, ha ebbe beleszólna, úgyis megteszed.
Ettöl vagy belátja, hogy nem tehet semmit, vagy sokkal rosszabb lesz (bezár, eltilt stb. )
Ezt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!