Más családokban is sok az esküvő mostanság? Anyagilag nem visel meg?
Egységár van fejenként, nem fogyasztás szerint(az kivitelezhetetlen).
Ha meg ilyen fillértoszó vagy, akkor ne menj esküvőre, probléma megoldva :-)
Fillérbaszó az, aki nem akarja más fogyasztását figyelni? Miért lenne kivitelezhetetlen? Pincérek figyelik, vezetik ki mennyit zabál.
Fillérbaszó az egész esküvő. Szülinapkor sincs ilyen, hogy figyi, a torta ennyi volt, ezt kérem vissza. Csak az esküvők ennyire gusztustalan, lehúzó, proli banzájok.
Nem kivitelezhetetlen, csak lusták megcsinálni.
Simán nem tartom a kapcsolatot a rokonokkal, így az ő szarjaikra nem kell járni. Amúgy nem igazán vannak esküvők a környezetemben, az ismerőseim általában nagyon szűk körben házasodtak, nem hívnak ismerősöket csak a családot. Az elmúlt 10 évben csak 1 ember hívott meg de ő kikötötte hogy 100 ezer a nászajándék, szóval ignoráltam :D
A helyedben összeírnám hogy kinek lesz esküvője és kihúzgálnám azokat, ahova csak illemből mennél el. Marad az aki tényleg fontos, és akkor az ilyesmire szánt összeget elosztod annyi felé és annyit adsz. Szerintem ez hülyeség hogy családon belül illik többet adni, szerintem annak szánj az esküvőjére időt, pénzt és energiát is, aki neked fontos és szeretnél vele lenni azon a napon.
Az esküvői pár azt szeretné, ha világgá nem is, de a család és a barátok együtt ünnepeljenek velük, és örüljenek.
Itt a gyakorin sokszor olvasni hozzászólásokban, hogy szinte sértésnek veszik, ha meghívják őket esküvőre.
Mindig megtiszteltetésnek vettem, hogy gondoltak rám és ott lehettem, ezen a nagy napon velük.
26-os Igen, szerintem sokan így vannak ezzel, ahogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!