Apum és anyum elítélik (inkább gyűlölik) a melegeket, szerintük "baj van az agyukkal", de én is meleg vagyok. Most hogy mondjam el nekik? 19/f
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 16:47
11/13 anonim válasza:
Ha szereti a szülő a gyerekét, akkor ha amúgy rühelli a melegeket, akkor sem tagadja ki, dobja ki, stb., és elején még morog, de végül beletörődik.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, ezt nem mondhatod biztosra. Sokakat dobtak ki emiatt. Olvass utána, vagy kérdezz meg olyat, aki átélt ilyet.
13/13 anonim válasza:
Nekem nem lenne szívem kidobni a gyerekemet az biztos, még nincsen ugyan de legyen bármi nem fog érdekelni, de az biztos hogy ha kiderülne hogy meleg, úgy nevelném, hogy ne legyen ilyen kilóg a pávatoll a seggemből ember, a munkatársam ilyen ennél rosszabb nincsen, amikor valaki túlzásba esik.... én ezeket az embereket nem tudom megérteni. őt pl miután elmondta kidobták a szülei, kapott egy lakást meg egy kocsit. a paliját is kitették otthonról, csak hát őt a semmivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!