Szerintetek 21 évesen sajnálatos hogy még a szüleimmel élek?
Figyelt kérdés
Nincs párom, jelenleg még nem is dolgozok. Most kezdem majd az érettségit, ez lesz az utolsó évem.
Amiben tudok besegítek otthon, mosogatok, főzök de jelenleg még mem tudok beleadni a családi kasszába. Már tudom hol fogok dolgozni, de addig még van 1 év. Úgy érzem a szüleim nyakán lógok.
Persze nem mondják, de tudom hogy 21 évesen már nem itt kéne tartani.
2021. aug. 27. 18:29
11/11 anonim válasza:
Sokan 30 évesen is otthon laknak, mert nincs hova menniük, nem tudnak a szar fizetésükből méregdrága albérletet fizetni, úgyhogy nyugi!
Én is idősebb vagyok nálad, és én is itthon élek még, mert nem találok normális lakást. Szóval nyugi! Sokan nálad idősebbek is a szüleikkel laknak még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!