Van itt olyan vki akinek már tinédzser kora óta megvan a barátja/férje? (mondjuk úgy 15 éves kortól)
én és a barátom. én 14 éves voltam amikor összejöttünk, ő pedig 17. volt megcsalás, de szerencsére túl lettünk rajta. kisebb veszekedések is vannak, de hol nincsenek :)
most vagyok én 20, ő 23.
17 éves korom óta megvan, most 31 vagyok
amikor 25 lettem, volt egy 2 éves mosolyszünet, sokat veszekedtünk és szétmentünk, elhidegültünk egymástól. A 2 év alatt én is ismerkedtem, ő is, de egyikünk sem boldogult és újra egymásra találtunk. Nyáron összeházasodtunk és nemsokára születik a gyerekünk :)
Én 16 voltam mikor megismertem a páromat, most 2o vagyok. A párom akkor 17 volt, most lesz 21.
Együtt éltük át a legnagyobb gimis élményeket és nem csak. távkapcsolatba kezdtünk egyetem miatt, már több mint egy éve. Számomra, vagy inkább számunkra sosem volt kérdés a megcsalás. Szerintem egy intelligens ember nem csal meg egy másikat. Ha szereted a párodat akkor nem csalod meg, hiszen nem vagyunk állatok, éppen ezért hogy tudjuk türtőztetni magunkat. A szakítással kapcsolatban, hát volt párszor hogy a fejéhez vágtam, de az csak hirtelen felindulás volt és még úgymond "gyermekek" voltunk...mostanában nem szoktam:D :)
A mai napig is nagyon-nagyon szeretem, és bízom benne, hogy egy napon kimondhatom azt a bizonyos IGEN-t az oldalán:)
Igen. Anyuék :)
Anya 16, apa 17 volt. Most apa 56, anya 55. :)
16 (L) éves voltam (remélem azért beleférek :) ), amikor a 22 éves barátommal összejöttem. Most 20 vagyok (pár hét és 21), ő nemrég óta 27.
Nagyon jó a kapcsolatunk, megcsalás nem volt, szakítás nem volt.
Az igaziban nem hiszek, mindenben tökéletes ember nem létezik, ennél jobbat meg el sem tudok képzelni.
A barátnőm és a férje, még gimiben ismerték meg egymást, aztán 21 éves korukban összeházasodtak, lett két gyerekük.
Elég szépen éltek, egy rövid időszak alatt, amíg a férfi is kijárta a főiskolát veszekedtek. A nő nem hagyta tanulni, szerette volna, ha a férfi is foglalkozik a gyerekekkel, így azonban nem lehetett levizsgázni.
Ettől eltekintve, meg a pár éve tartó kisebb-nagyobb anyagi problémáktól, szépen élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!