Honnan vegyek gázspray-t? Volt párom folyamatosan zaklat és fenyeget, tel számom ma kicsereltem de felek az utcara menni egyedül.
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 13:12
11/17 anonim válasza:
Jóvan, utolsó, akkor ezt majd mondd a sünöknek.
12/17 anonim válasza:
Próbálkozz katonai ruházati boltban.Felénk ott adnak pult alól.
13/17 anonim válasza:
Az utolsó nyilván úgy érti, hogy a pult alatt tárolják. A gázspray legális.
14/17 anonim válasza:
Bp. VIII. Rezső tér 21. 1500 Ft. Anyum ott vett, kb. 10 centis. Tényleg illegális ilyet venni és használni? Hasznos lehet még egy minidezodor.
15/17 anonim válasza:
Basszus, mondom, hogy a gázspré LEGÁLIS, viszont szembefújni dezodorral NEM az, mert megvakulhat meg maradandó károsodása lehet belőle, és úgy megb.asznak érte, hogy azon gondolkodnál biza, hogy "miért nem vettem inkább gázsprét".
16/17 anonim válasza:
Ja, köszi, csak nem volt kedvem végigolvasni a hozzászólásokat, mindenki mást írt. Köszi tényleg, felfogtam :)
17/17 anonim válasza:
Nekem paprika van, Taktikában legálisan megveheted. Debrecenben és Pesten van ilyen üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!