Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi meg anyám,...

Miért nem engedi meg anyám, hogy könyvet rendeljek netről?

Figyelt kérdés

Az egyik könyv 690,- a másik kb. 2500,- . Szerinte túl sokban lenne a kettő együtt + szállítási költség, de nem értem, hisz van pénzünk :S Ti hogyan beszélnétek rá az anyukátokat, hogy rendelhessetek könyvet netről? (vagy bármi mást) Amúgy azért kellene rendelni, mert boltban nem kaphatóak -.-" (lényegtelen h melyik könyvről van szó) Szerintetek? Fontos!!!

16L

2010. aug. 29. 03:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A bookline.hu vagy az alexandra.hu megbízható! Mi már rendeltünk ezektől nem egy könyvet, mindet megkaptuk egészséges állapotban! :) Gondolom anyukád fél, hogy átvernek titeket...
2010. aug. 29. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:

A pénz nem a pénztárcában terem. 3000 Ft-ot (postaköltséggel együtt 4000) elkölteni csak azért, mert van, holott nincs alkalom, se szülinap, se névnap... nos, világosan látszik, hogy fogalmad sincs a pénz értékéről. Én kb. átlagosan keresek, egy napra számított jövedelmem, amit kézhez kapok, kb. 5-6 ezer Ft. Ebből kell kifizetnem a számlákat (víz, gáz, villany), ebből kell kaját vennem, ebből kell ruhára, cipőre, könyvre (!) spórolnom, ebből veszek gyógyszert, illatszert, bérletet. Ezzel a szüleid sincsenek másképp.

Kérd őket a szülinapodra, és csattogj el értük személyes átvétellel. Vagy keress diákmunkát, és ha 250 Ft-os órabérrel 16 órát (vagyis 2 teljes napot) dolgoztál, akkor megveheted magadnak. Ja, hogy suli? Hát... ez a te problémád, de lehet napi 2 órát is dolgozni, vagy hétvégén 8-at. A lényeg pontosan az, hogy érezd, milyen nehezen lehet pénzt keresni.

2010. aug. 29. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Valamit csak mond az anyukád, hogy miért nem?! Kérdezd meg tőle! Amúgy az eszem megáll, hogy 2 db könyv ilyen marha nagy kiadást jelent. Nekem is van 3 gyerekem és szinte minden hónapban veszünk könyvet. Nem kell hozzá semmi alkalom, az olvasás teljesen normális igény egy ember részéről. Nem, hogy örülnétek, hogy olvas a gyereketek!
2010. aug. 29. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól még meglehet egy könyvtárban vagy a scribden.
2010. aug. 29. 16:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezek nincsenek meg könyvtárban sem, utánanéztem. Ja, és bookline-ról szeretnék rendelni. nem értem mibaja anyámnak, ő nevelte belém a könyvek és az olvasás iránti szeretetet, aztán meg sajnálja tőlem...
2010. aug. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!