Help! Mit tegyek, annyira rossz ez! Tanácsok? Anyukám szerintem irigy!
Az van hogy szerdán betöltöm a 18at, na és ma szeretnék elmenni bulizni a barátommal és a barátnőmmel,mivel most ebben a tanévben sok lesz a tanulás, így bulizni sem mehetek majd annyira.
Nagyon ritkán járok, szóval nem minden héten mint mások.
Na és anya ma azt mondta hogy nem reggelig lehetek hanem olyan éjfél-1 óra fele menjek haza, mert akkor holnap átalszom fél délelötött.
Viszont nem gondol bele hogy jó lenne ha mondjuk 4-5 ig bulizhatnánk kedvünkre.Meg persze azért vannak 15-15éves kis taknyosok akiket csak úgy hétköznap felengedik a bársoban éjfélig is.Buliba meg még úgy sőt minden hétvégén járnak.
Hogyan hassak rá.Olyan rossz érzés mert aznap mikor elmegyek bulizni az egésznapot végig veszekedi, szerintem irigy hogy én még fiatal vagyok és bulizhatok.
15.03
amúgy ma már az idősebbek is bulizhatnak. nem az van már mint régen. én egyre több negyven felettit látok bizonyos szórakozóhelyeken meg koncerteken is. mondjuk ez itt a fővárosban van, nem tudom vidéken mi a szitu. de mondd meg anyukádnak, hogy a lehetőség őelőtte is nyitva áll.
"kis taknyosok akiket csak úgy hétköznap felengedik a bársoban éjfélig is"
mi a f...szom az a bárso???
Szia!
Abba belegondolni, hogy a 15 éves lányok éjfélig buliznak a városban senki sem tud jó érzéssel, mert szerintem felelőtlenség a szüleik részéről. Édesanyád biztosan félt. Én sem alszom nyugodtan, ha a gyerekeim buliznak. Megvárom őket, ha tudom. De ez szülnap. Szerintem, ha szépen kéred megengedi. Nem hiszem, hogy irigy, inkább lehet, hogy megérezte, hogy egyszer-hamarosan kirepülsz.
Ez teljesen normális, de a szülöknek átmenetileg fájdalmas dolog. Főleg, ha jó a kapcsolatotok. És félhet a magánytól is. Pedig a gyerekek után is van élet, nem is akármilyen! Egy barátnőm 45 évesen kezdett el táncolni-Swingel. Egy másik 50 évesen salsázik. Légy türelmes, szeresd nagyon, és drukkolok, hogy reggelig ünnepelhesd a szülinapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!