Szerinted helyesen csinálom vagy eléggé gáz?
21F vagyok.. születtem(2000.01.01) anyámmal és anyai szülökkel élek mivel apám, elhagyta anyámat. Dolgozok 2 éve.... van egy haverom ő 20 éves született(2001.05.03) dolgozik másfél éve, ő anyjával apjával, tesójávál él és annak gyerekeivel ,)
Dolgozik ad valamennyit haza azonban anyja mos rá stb, ez nem porszívózik, nem takarít, semmi ilyen "női" munkába nem vesz rèszt... én mosogatok 17 éves korom óta, beteszek a gépbe ruhàkat mosni, porszívózok, takarìtok, ma pl elmentem a postàra rezsit be fizetni ami régen papa feladata volt. A gàz diktàlàst is àtvettem ès örömmel csinàlom örulok ha segíthetek itthon,, haverok viszont ilyen hogy rezsi fizetés postán eszükbe se jut meg mosogatás mondtam ennek a havernak minden b*zinak elhordott...
Megvan, köszi! Kicsit kiakaszt, mikor valaki barátom-ozik, haverom- ozik, kölyközik, bármilyen ellentéte is legyen a másikkal, de ezenkívül és a sértegetésen kívül, teljesen egyetértek a soraiddal. :)
43 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!