Mi fájna jobban? Ha életed párja elhagyna másért, vagy ha hirtelen elhunyna?
Figyelt kérdés
Melyiket nehezebb feldolgozni szerintetek? Komoly, hosszú kapcsolat esetén, amiben jól érzed magad. Mindkettő hirtelen következne be.2021. júl. 12. 07:02
11/15 A kérdező kommentje:
Vagyis a 8asnak szántam. De az utána lévővel is egyetértek. Fura az emberi agy, a szépre sokat emlékezem, a rosszra is, de az mégsem számít.
2021. júl. 12. 08:33
12/15 anonim válasza:
Fogadd részvétemet, tudom, mennyire fáj. Az én férjem 3 éve halt meg. Én is csak a jó dolgokra emlékezem, a krízisek, hullámvölgyek jelentéktelennek tűnnek. Csak azt tudom mondani, hogy az idő tud segíteni. Most még túl friss az egész. Az idő múlásával könnyebb lesz.
74N
13/15 A kérdező kommentje:
12es, köszönöm. Bízom benne hogy egyre könnyebb lesz, még csak néhány hónap telt el, friss az egész, még szinte el sem hiszem.
2021. júl. 12. 08:47
14/15 anonim válasza:
Ha meghalna.
Ha elhagy, mert már nem szeret, azt fel tudom dolgozni, viszont ha váratlanul meghal, azt nagyon nehéz.
15/15 anonim válasza:
Masodikat. Első esetben legalább még lehet boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!