Mennyi gyerektartast kell majd fizetnem ha birosagra megy az ugy?
Bocsi, de az elobb egy masik kerdesedben azt irtad, hogy 60000 Ft-ot kuldtel havonta, most meg itt azt irod, hogy tobb mint 100000 Ft-ot kuldesz havonta.
De miert felsz te a birosagtol? Ne felj, inkabb nyugalom lesz utana. Megkapja ami jar, es kesz. De mondom, menj Magyarorszagon ugyvedhez, ne ott ahol elsz, mert ha o Magyarorszagrol inditja a gyerektartas megallapitasat, akkor ott kell neked is megkerdezned, fuggetlenul attol, hogy hol elsz.
Itt ugysem fogsz pontos valaszt kapni, menj inkabb egy ugyvedhez, ne sajnald a penzt ra!!!
Annak az ügyvédnek én is szívesen fizetnék jó sokat is, amelyik egy kétesélyes és soktényezős per esetén megmondja, hogy mi lesz. Ilyen ügyvéd nem létezik. Tanácsot fog adni, méghozzá azt, amit a másik kérdésre adott válaszomban leírtam.
De ha fenyeget, akkor itt az idő, hogy szembeszállj. Indíts TE pert a gyerektartás megállapítására. (A mostani gyerektartásdíjat mi alapján fizeted? Bíróság által jóváhagyott egyezség? Vagy már megállapított tartásdíj?)
Én simán indítanék, hogy a jövedelmed 10-15%, minimum mondjuk 30-40e Ft az az összeg, amit vállalni tudsz. Ezt a bíróság jó eséllyel meg fogja állítani. Mert reális mértékű.
Na szóval. Én hat évet húztam le válóperes ügyvéd melett, úgyhogy el tudom képzelni, hogy egynémelyik elvált asszony mire képes. Nálunk bevált módszer, hogy a férj, viszontkeresetet indít, vagy ennek a megindítását helyezi kilátásba, mégpedig gyerekelhelyezési per!!!!! Közölheted az exeddel, hogy ha továbbra is a burkolt asszonytartásra játszik( mert ez az !!!!, nem gyerektartást akar ő) akkor kérni fogod hogy a gyereket nálad helyezzék el.
Másik eset, hogy ha ezt így előadod a bíróságon, a bíróság azért figyel arra, hogy a gyerek érdekei védve legyenek, szóval, ne asszonytartás legyen belőle, valszeg nem fogják neki megítélni, de mivel gondolom bizonyítani nem tudod ezeket az összegeket, így ez kétesélyes ügy.
Láttam írtad, hogy nem dolgozott öt évet, itt a bíróság kiváncsi lesz, hogy miből élt, szóval valószínűleg elhiszi majd, hogy te nyomtad stexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!