Mit tennél, ha "Kankó" lenne a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Facebookon láttam egy kommentelőt, akit így hívtak. Azt hittem, csak kamu név, de ránéztem az online telefonkönyvre, sok Kankó van benne. Őszintén megsajnáltam az illetőt.2021. júl. 10. 12:16
21/26 anonim válasza:
Vannak ilyen vezetéknevek is akár rá is kereshettek telefonkönyv/facebook
-B,uzi (gondolom csak cenzúrázva írható ki pedig komolyan létező családnév)
-Ruha
-Macsek
-Nagyhajú
-Géczi (gondold el ahol ékezet nélkül írhatják csak)
-Jóni ("A jóni a női nemi szerv, a vagina szanszkrit neve")
-Mikula/Makula
-Telepó
-Terhes
-Rákos (szerintem ezt nagyon rossz érzés lehet viselni, főleg ha az illető hipochonder)
-Bélbász
-Konyha
-Liba
-Kokas
-Hülvely
stb...
de szerintem a keresztnevekkel nagyobb baj van mert azokat legalább meg tudnák választani a szülők, de sokuk olyan undorító neveket ad.... a vezetéknevet nehezebb megváltoztatni
22/26 anonim válasza:
#12 (12:54), na, az aztán nagy nyomozás, hogy online telefonkönyvben megnézte. Nyilván a te szinteden ez már nyomozásnak számít, le is terhelné az agyadat egy egész hétre.
23/26 anonim válasza:
Én ismerek "B.uzi" keresztnevűt is :DD
24/26 anonim válasza:
15-re
"Pár létező családi név:
Tirpák
Orsós
Till
Röhőgő
Lakatos
Kankó
Bögyös
Punci"
A Puncit nem hiszem.
De Szopó nevü úgy tudom van.
25/26 anonim válasza:
Orsós és Lakatos szerintem senkinek sem újdonság.
26/26 anonim válasza:
Én Budit ismertem és megváltoztatta Budaira. Szerintem ehhez képest a Kankó sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!