Mit tennél, ha "Kankó" lenne a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Facebookon láttam egy kommentelőt, akit így hívtak. Azt hittem, csak kamu név, de ránéztem az online telefonkönyvre, sok Kankó van benne. Őszintén megsajnáltam az illetőt.2021. júl. 10. 12:16
1/26 anonim válasza:
Jaj nemár. Elsőre nem is értettem ugyan mi bajod ezzel a névvel... szerintem az emberek nagyrésze nem asszociál a betegségre.
2/26 anonim válasza:
Semmit. Ha ez lenne a vezeteknevem, akkor mar par generacio felnott vele gond nélkül.
3/26 anonim válasza:
ennél sokkal rosszabb is lehetne. szerintem se a betegség az első ami a legtöbb embernek az eszébe jut
4/26 A kérdező kommentje:
És ha "Halál" lenne a neved? Állítólag ez az egyik legritkább családnév Magyarországon. Gondolj bele, mész a kórházba: "- Jó napot kívánok, Halál vagyok, a nagymamáért jöttem.".
2021. júl. 10. 12:24
5/26 anonim válasza:
Mondjuk teljes névvel illő bemutatkozni és nem nagymamáért mész, hanem a nevét mondod. Kit érdekel amúgy kinek mi a vezetékneve?
6/26 anonim válasza:
Ennél rosszabb ha Beteg a neved és úgy mész be a kórházba. "Jónapot, Beteg vagyok"
7/26 anonim válasza:
Ti nem szoktatok normálisan bemutatkozni? Csak vezetéknevetek van?
8/26 anonim válasza:
Ismerek olyan embert, akinek az a neve hogy Kövér Anna meg olyat is aki pedig Zsíros István. Ráadásul a srác még testes is hozzá... szerintem ezek rosszabbak. A Kankó nevet először nem is értettem, hogy mi a baj vele.
10/26 anonim válasza:
Nekem van egy munkatársam, Hosszú a vezetékneve. Az ő legjobb barátjának, meg Forró 😃
Ez is poénos kicsit, a Hosszú, meg a Forró 😃😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!