Mit reagalnatok ha a szuleitek 30 eves korotokban valnanak el?
Nyilva legtobbunket megviselne a dolog... ti mit szolnatok ha azert mennenek szet a szuleitek viszonylag idos korukban azert mert az apukatok osszeszedett egy uj not ?
(Szerencsere nem velem tortent a dolog hanem egy ismerosommel, de kicsit jobban belegondolva a dologba,nekem hatalmas tores lenne ...)
Én pont ezen mentem át, az elmúlt 1 év jó nagy cirkusz volt.
Alapból szerintem is az ő dolguk, de úgy csinálták, hogy kb.mindenkit érintett a dolog, szóval.... lehetett volna okosabban is.
Tudomásul venném. Mi egyebet tehetnék?
Egyébként szerintem a gyerek érzi azért, hogy a szülei házassága milyen. Rokonságomban egyszer volt egy válás 31 év házasság után. De az a házasság az első pár évet leszámítva már nagyon rossz volt. Rengeteg csúnya jelenet volt benne. Igazából azt nem értettük, ha leélték egymás mellett ilyen légkörben az életüket, miért pont most jutott a feleség erre az elhatározásra. (És később beigazolódott, hogy semmit se oldott meg ezzel az életében, csak tetézte a bonyodalmakat.)
A szüleim 37 év házasság után válltak el amikor 34 éves voltam (régen kirepültem a családi fészekből és saját családom van). Csendben zajlott a vállás és azóta külön élnek boldogan. Apámnak új kapcsolata van, anyám meg egyedül él.
A vállást elfogadtam és tudomásul vettem, mert az ő döntésük volt amibe nekem nincs beleszólásom. Nincs ebben semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!