Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy akadályozzam meg?

Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés

Szóóóval nekem fél éve lett egy nevelőapám nevezzük most Tibinek. "Tibi" valamiért direkt mindenbe beleköt amit csinálok/mondok, és direkt terrorizál folyton mert tudom és bizonyítékom is van rá hogy nem olyan ember mint aminek mutatja magát anyámnak meg úgy az egész családomnak. Anyámmal sose volt jó a kapcsolatom mindíg is a nagyszüleimre voltam utalva, akiket nagyon szeretek és hálás vagyok nekik hogy kb. majdnem teljesen ők neveltek fel annak ellenére hogy életem nagyobb részét anyámmal éltem le. "Tibi" utálja a nagyszüleimet, mert megjegyezték anyámnak hogy azért lesznek gondok ebben a kapcsolatban (csak szülői jótanács lett volna, és amúgyis teljesen igazuk van, hisz én nap mint nap látom). "Tibi" most vállalkozást akar indítani (valami étterem de nem ez a lényeg) és egy elég nagy összegű kölcsönt kért a nagyszüleimtől akik jómódúak. Azóta hírtelen érdekes módon elkezdett jópofizni a nagyszüleimnek, de hallom hogy a hátuk mögött még mindíg folyton támadja őket. Tegnap is undorító módon beszélt anyámnak róluk. Kikérem magamnak az én nagyszüleim nem valami bankautómaták, ez az ember így nem érdemli meg azt a pénzt, hiszen csak kihasználja őket, mert folyton fikázza őket.

Mit tegyek hogy ez az ember egy fityinget se kapjon? Hálás vagyok mindenért amit tettek értem a nagyszüleim és nem hagyhatom hogy ilyen csúnyán át legyenek b@$zva. Viszonylag az átlaghoz képest fiatalabbnak mondható dolgozó emberek még. De ha a nagyszüleimnek beköpöm őt akkor meg itthon akkora balhé lesz hogy csak na. Nagyon gyorsan kéne valami ötlet mert már sürgette is őket ez a szemétláda hogy a napokban már utaljanak.

16L

2021. júl. 6. 12:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Egy idegen bűnöző csalni akar a nagyszüleid rovására. Te meg hagyod, nem szólsz róla? Eddig is a nagyszülőknél élték sokáig, menj vissza hozzájuk. Ha anyád megfenyeget a gyámhatósággal, te meg azzal fenyegesd meg, hogy a gyermekvédelemnek kitálalsz a bűnöző pasijáról.
2021. júl. 6. 13:13
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Kösd a nagyszüleid lelkére, hogy a te érdekedben ne árulják el az indokot, hogy miért nem adnak pénzt. Csak annyit, hogy átgondolták és nem.Meggondolták magukat. Miért? CSAK. mert joguk van hozzá.
2021. júl. 6. 13:14
 13/36 A kérdező kommentje:
Volt szó a költözésről. Anyám belement, "Tibi" akadályozta meg merthogy biztos csak azért akarok odamenni mert "elkényeztetnek" (tény és való hogy anyagilag is sokat támogatnak de soha eszembe nem jutott ezzel visszaélni vagy direkt kérni)
2021. júl. 6. 13:14
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

És ez a Tibinek miért fáj?

Fél, hogy kevesebbet tud lenyúlni?

2021. júl. 6. 13:16
 15/36 A kérdező kommentje:
"Tibi"-nek ez azért fáj, mert meg van róla győződve hogy én előle akarok menekülni hogy elkényeztessenek. /milyen igaza is van/ (Mert Tibike szerint én kisgyerek vagyok, és persze Tibi elképzelése a gyereknevelésről hogy egy gyereket "csak" veréssel lehet nevelni)
2021. júl. 6. 13:19
 16/36 A kérdező kommentje:
Mármint nem azért hogy elkényeztessenek, hanem csak az a része igaz h előle menekülök
2021. júl. 6. 13:19
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, mondd el a nagyszüleidnek, hogy mit mondott róluk a pasi, és kérd meg őket, hogy téged ne keverjenek a dologba. Szimplán csak meggondolták magukat és nem adnak kölcsön.
2021. júl. 6. 13:20
 18/36 Thispain ***** válasza:
100%
Tibi szava innentől nem számít. Szerintem értesítsd nagymamádékat, vigyél át pár cuccot, és maradj ott. Utána Tibikéék kitörölhetik a seggüket a balhéjukkal.
2021. júl. 6. 13:20
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, a nagyszülők nem bírják, úgysem adnak neki.
2021. júl. 6. 13:21
 20/36 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz hogy adnak neki, mert azt hiszik hogy viszont látnak belőle bármit is
2021. júl. 6. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!