Hogy akadályozzam meg?
Szóóóval nekem fél éve lett egy nevelőapám nevezzük most Tibinek. "Tibi" valamiért direkt mindenbe beleköt amit csinálok/mondok, és direkt terrorizál folyton mert tudom és bizonyítékom is van rá hogy nem olyan ember mint aminek mutatja magát anyámnak meg úgy az egész családomnak. Anyámmal sose volt jó a kapcsolatom mindíg is a nagyszüleimre voltam utalva, akiket nagyon szeretek és hálás vagyok nekik hogy kb. majdnem teljesen ők neveltek fel annak ellenére hogy életem nagyobb részét anyámmal éltem le. "Tibi" utálja a nagyszüleimet, mert megjegyezték anyámnak hogy azért lesznek gondok ebben a kapcsolatban (csak szülői jótanács lett volna, és amúgyis teljesen igazuk van, hisz én nap mint nap látom). "Tibi" most vállalkozást akar indítani (valami étterem de nem ez a lényeg) és egy elég nagy összegű kölcsönt kért a nagyszüleimtől akik jómódúak. Azóta hírtelen érdekes módon elkezdett jópofizni a nagyszüleimnek, de hallom hogy a hátuk mögött még mindíg folyton támadja őket. Tegnap is undorító módon beszélt anyámnak róluk. Kikérem magamnak az én nagyszüleim nem valami bankautómaták, ez az ember így nem érdemli meg azt a pénzt, hiszen csak kihasználja őket, mert folyton fikázza őket.
Mit tegyek hogy ez az ember egy fityinget se kapjon? Hálás vagyok mindenért amit tettek értem a nagyszüleim és nem hagyhatom hogy ilyen csúnyán át legyenek b@$zva. Viszonylag az átlaghoz képest fiatalabbnak mondható dolgozó emberek még. De ha a nagyszüleimnek beköpöm őt akkor meg itthon akkora balhé lesz hogy csak na. Nagyon gyorsan kéne valami ötlet mert már sürgette is őket ez a szemétláda hogy a napokban már utaljanak.
16L
És ez a Tibinek miért fáj?
Fél, hogy kevesebbet tud lenyúlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!