Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy akadályozzam meg?

Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés

Szóóóval nekem fél éve lett egy nevelőapám nevezzük most Tibinek. "Tibi" valamiért direkt mindenbe beleköt amit csinálok/mondok, és direkt terrorizál folyton mert tudom és bizonyítékom is van rá hogy nem olyan ember mint aminek mutatja magát anyámnak meg úgy az egész családomnak. Anyámmal sose volt jó a kapcsolatom mindíg is a nagyszüleimre voltam utalva, akiket nagyon szeretek és hálás vagyok nekik hogy kb. majdnem teljesen ők neveltek fel annak ellenére hogy életem nagyobb részét anyámmal éltem le. "Tibi" utálja a nagyszüleimet, mert megjegyezték anyámnak hogy azért lesznek gondok ebben a kapcsolatban (csak szülői jótanács lett volna, és amúgyis teljesen igazuk van, hisz én nap mint nap látom). "Tibi" most vállalkozást akar indítani (valami étterem de nem ez a lényeg) és egy elég nagy összegű kölcsönt kért a nagyszüleimtől akik jómódúak. Azóta hírtelen érdekes módon elkezdett jópofizni a nagyszüleimnek, de hallom hogy a hátuk mögött még mindíg folyton támadja őket. Tegnap is undorító módon beszélt anyámnak róluk. Kikérem magamnak az én nagyszüleim nem valami bankautómaták, ez az ember így nem érdemli meg azt a pénzt, hiszen csak kihasználja őket, mert folyton fikázza őket.

Mit tegyek hogy ez az ember egy fityinget se kapjon? Hálás vagyok mindenért amit tettek értem a nagyszüleim és nem hagyhatom hogy ilyen csúnyán át legyenek b@$zva. Viszonylag az átlaghoz képest fiatalabbnak mondható dolgozó emberek még. De ha a nagyszüleimnek beköpöm őt akkor meg itthon akkora balhé lesz hogy csak na. Nagyon gyorsan kéne valami ötlet mert már sürgette is őket ez a szemétláda hogy a napokban már utaljanak.

16L

2021. júl. 6. 12:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%

"Mama, papa, tiszteletben tartom a döntéseteket, de jól gondoljátok meg hogy adtok-e Tibinek pénzt.

Csak az anyagi támogatásotok miatt kedveskedik, otthon tiszteletlenül beszél rólatok."

2021. júl. 6. 13:02
 2/36 A kérdező kommentje:
#1 ééés aztán otthon meg nagy balhé lesz, és én leszek az utálatos r1b@nc mert miattam esett el a támogatástól...
2021. júl. 6. 13:04
 3/36 anonim ***** válasza:
29%
A nagyszüleidnek megvan a magukhoz való eszük, biztos hogy nem fognak kölcsönszerződés nélkül kölcsönadni pénzt
2021. júl. 6. 13:07
 4/36 anonim ***** válasza:
93%

Tibi vegyen fel vállalkozói hitelt, a nagyszüleid meg ne adjanak neki, de nem kell az orrára kötni, hogy miattad.

Meggondolták magukat és kész!...Tibi meg nyaljon sót!

Akkor nem lesz lelkifurid, ha a nagyszüleid átvágásáról hallgatsz? És mi a garancia, hogy Tibi meg is adja a pénzt?

2021. júl. 6. 13:08
 5/36 kovpet ***** válasza:
91%
Értelmes ember nem ad kölcsön pénzt, mert tudja, hogy annak kell, aki nem kap a banktól. Aki viszont nem kap a banktól, az azért nem kap, mert a bank tudja, hogy nem tudná visszafizetni. A bank abból él, hogy legyen olyan szakembere, aki ezt tudja, sokkal jobban tudja mint akármilyen magánember, aki nem ebből él.
2021. júl. 6. 13:09
 6/36 A kérdező kommentje:
Ennek a Tibinek és Anyámnak is olyan sok anyagi sara van hogy nem kaphatnak már
2021. júl. 6. 13:10
 7/36 A kérdező kommentje:
mármint a banktól
 8/36 anonim ***** válasza:
80%
A nagyszüleidet védd, ne ezt a gazembert.
 9/36 anonim ***** válasza:
92%
Beszélj a nagyszüleiddel, hogy ne engedjék magukat kifosztani attól, aki gyalázza őket a hátuk mögött. És költözz hozzájuk anyádéktól.
2021. júl. 6. 13:11
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja, akkor pont a nagyszüleidnek fogja tisztességgel visszaadni!:D

Emellett erősen valószínűsíthető, hogy még végrehajtani sincs mit rajta,..szerződés ide vagy oda.

Ezerrel beszéld le a nagyszüleid, mert ebből pénzt nem fognak látni soha!

2021. júl. 6. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!