Hogy lehet megőrizni a jó kapcsolatot a szüleimmel annak ellenére, hogy ellenzik, hogy összeköltözzek a párommal házasság nélkülösszeköltözést?
Elsősorban olyanok tapasztalata érdekelne, akiknek a szülei ellenzik az összeköltözést, hogy ezt hogy oldották meg. Felnőtt vagyok, szóval nem az engedélyük kell, csak nem szeretném, ha emiatt megromlana a kapcsolatunk.
A páromat nagyon szeretik, szinte fiuknak tekintik, de házasságpártiak, így az összeköltözést nehezen fogadják el, mi pedig erre készülünk. Össze fogunk házasodni, de kell egy kis idő hogy megpróbáljuk, hogy valóban menne-e együtt, mert ha házasság, akkor valamelyikünknek fel kell adni a városát, munkáját, mindent. Amíg "csak együttlakunk", addig hol itt, hol ott, kicsit ingázva, de mégis együtt.
Tudom, hogy ma már divat az együttélés és azt is, hogy felnőttként nem szólhatnak bele a szüleim, ezeket kár is írnotok, mert tisztában vagyok vele. De mivel eddig jó volt a kapcsolatunk, szeretném ha így is maradna, ezért keresem a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!