Hol tartsuk az esküvőt?
A vőlegényem francia én pedig magyar származású.
Figyelt kérdés
Már hetek óta rágódunk ezen a dolgon. Nem tudjuk mi lehet a megoldás. Az esküvő után biztos hogy Franciaországban (Nizza) fogunk élni. Viszont nem tudjuk hogy hol tartsuk az esküvőt. Magyarországon vagy Franciaországban? A barátaink nagyrésze Franciországban él. Nem mindenki tudná megoldani a családomból hogy eljöjjön Franciaországba. Nem lenne sok értelme a vőlegényem családját és a barátainkat Magyarországra hívni.
A családom nagyon kritikus és problémás. Nem beszélnek Franciául sem.
Szerintem tartsátok Franciaországban, hiszen oda húz a te szíved is, gondolom. A családodból aki akar, az meg fogja tudni oldani, hogy elmenjen, aki meg nem, az valószínűleg nem is akart menni.
2021. jún. 27. 19:55
12/28 anonim válasza:
Félúton, Udinében. Akkor egyik bandának sem kell többezer km-t utazni. Írták is már előttem, nem értem miért lett lepontozva, szerintem tök igazságos. Vagy tartsátok családtagok nélkül, jobbat nem tudok.
2021. jún. 27. 20:05
13/28 anonim válasza:
Ha a saját életeteket akarjátok élni, és nem a család régi hagyományos rendszerét, akkor tartsátok kint. A te szüleid régi elvbőo várnák el a magyarországi esküvőt, de az ugye nem a ti vágyatok.
2021. jún. 27. 20:18
14/28 anonim válasza:
Persze, 11, mindenki megengedhet magának minimum két főre egy francia utat
2021. jún. 27. 20:18
15/28 anonim válasza:
Ha fontos, hogy mindenki ott legyen, akkor ott tartsátok, ahová többen meg tudják oldani, hogy eljussanak. Ha a francia oldal mobilisabb, akkor simán tartanám itthon. Akár a fővárosban, akár balatonparton. Ha a magyar család sem zárkózik el az úttól, és mondjuk a mammerok sem verik ki a balhét, akkor meg Franciaországban.
2021. jún. 27. 20:27
16/28 anonim válasza:
#14, akkor az nem megy el. Ha a Kérdező szülei/ közeli rokonsága nem teheti meg, de a Kérdező azt akarja, hogy mindenképpen ott legyenek, akkor fizesse nekik az utat. Nem kell ezen ennyit variálni.
2021. jún. 27. 20:39
17/28 anonim válasza:
16 Ja mert az tuti, hogy a kérdező ki tudná fizetni, ugye?
2021. jún. 27. 20:56
18/28 anonim válasza:
Ahol könynebb emgszervezni.
2021. jún. 27. 23:25
19/28 anonim válasza:
"Persze, 11, mindenki megengedhet magának minimum két főre egy francia utat"
Ugyan nem 11. vagyok, de nálunk pl egyértelmű volt, hogy mi fizetjük anyámnak meg a testvéremnek az utat. Sőt, mivel egyikük se beszél idegen nyelvet és repülőn se ült még, reggel elrepültem Budapestre, ott vártam őket a repülőtéren és együtt repültem velük haza....
2021. jún. 28. 06:19
20/28 anonim válasza:
Mini, 2 tanús esküvú akármelyik országban. Vagy egyszerűen halasszátok el az eskövőt és kezdjetek el élni Fr. országban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!