Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tartsuk az esküvőt? A...

Hol tartsuk az esküvőt? A vőlegényem francia én pedig magyar származású.

Figyelt kérdés

Már hetek óta rágódunk ezen a dolgon. Nem tudjuk mi lehet a megoldás. Az esküvő után biztos hogy Franciaországban (Nizza) fogunk élni. Viszont nem tudjuk hogy hol tartsuk az esküvőt. Magyarországon vagy Franciaországban? A barátaink nagyrésze Franciországban él. Nem mindenki tudná megoldani a családomból hogy eljöjjön Franciaországba. Nem lenne sok értelme a vőlegényem családját és a barátainkat Magyarországra hívni.

A családom nagyon kritikus és problémás. Nem beszélnek Franciául sem.

Köszönöm előre is a az értelmes válaszokat.

#esküvő #család #házasság #Más származás
2021. jún. 27. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem tartsátok Franciaországban, hiszen oda húz a te szíved is, gondolom. A családodból aki akar, az meg fogja tudni oldani, hogy elmenjen, aki meg nem, az valószínűleg nem is akart menni.
2021. jún. 27. 19:55
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Félúton, Udinében. Akkor egyik bandának sem kell többezer km-t utazni. Írták is már előttem, nem értem miért lett lepontozva, szerintem tök igazságos. Vagy tartsátok családtagok nélkül, jobbat nem tudok.
2021. jún. 27. 20:05
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
Ha a saját életeteket akarjátok élni, és nem a család régi hagyományos rendszerét, akkor tartsátok kint. A te szüleid régi elvbőo várnák el a magyarországi esküvőt, de az ugye nem a ti vágyatok.
2021. jún. 27. 20:18
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Persze, 11, mindenki megengedhet magának minimum két főre egy francia utat
2021. jún. 27. 20:18
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha fontos, hogy mindenki ott legyen, akkor ott tartsátok, ahová többen meg tudják oldani, hogy eljussanak. Ha a francia oldal mobilisabb, akkor simán tartanám itthon. Akár a fővárosban, akár balatonparton. Ha a magyar család sem zárkózik el az úttól, és mondjuk a mammerok sem verik ki a balhét, akkor meg Franciaországban.
2021. jún. 27. 20:27
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
#14, akkor az nem megy el. Ha a Kérdező szülei/ közeli rokonsága nem teheti meg, de a Kérdező azt akarja, hogy mindenképpen ott legyenek, akkor fizesse nekik az utat. Nem kell ezen ennyit variálni.
2021. jún. 27. 20:39
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
16 Ja mert az tuti, hogy a kérdező ki tudná fizetni, ugye?
2021. jún. 27. 20:56
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Ahol könynebb emgszervezni.
2021. jún. 27. 23:25
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

"Persze, 11, mindenki megengedhet magának minimum két főre egy francia utat"

Ugyan nem 11. vagyok, de nálunk pl egyértelmű volt, hogy mi fizetjük anyámnak meg a testvéremnek az utat. Sőt, mivel egyikük se beszél idegen nyelvet és repülőn se ült még, reggel elrepültem Budapestre, ott vártam őket a repülőtéren és együtt repültem velük haza....

2021. jún. 28. 06:19
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
Mini, 2 tanús esküvú akármelyik országban. Vagy egyszerűen halasszátok el az eskövőt és kezdjetek el élni Fr. országban.
2021. jún. 28. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!