Mit tennél, ha ilyet tudnál meg anyudról?
Egy olyan helyzetet próbálj meg elképzelni, hogy anyagilag elég rosszul álltok ezért anyud szó szerint a testével fizet az albérletért és a megélhetésért.
Ezek után haragudnál rá? Vagy megértenéd?
Én végigmentem ezen gyerekkoromban. 11 éves voltam, és tudtam nagyon jól, hogy mit csinál. Ki kellett mennem az udvarra játszani, mert anyu bevitte a pasit a házba...
Ahol laktunk, mindenki tudta, ki ácsorog a város szélén stoppolni a kamionosokat. A suliban mindenki engem cseszegetett, borzasztóan zárkózott, sérült lettem miatta. Nem kívánom senkinek azt az időszakot.
Mit tettem? Elviseltem, vártam.
7es oké akkor te inkább éheztél volna meg éltél volna árvaházban vagy nevelőszülőknél?
Én eléggé prűd vagyok, de az az egyetlen helyzet, ha gyerekem van és nem találok munkát amiből meg lehet élni, akkor igen is bevállalnám a gyerekért. Utálnám magam, minden ilyen után hánynék,de megtenném.
Jobban elítélném az apát aki hagyta ezt azzal hogy nem támogatta a családját.
Sajnos egy alacsony képesítésű egyedülálló nő alig keres többet mint a minimálbér, kicsi gyerek mellett meg nem egyszerű megoldani a másodállást,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!