Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hazudtam, hogy csókolóztam...

Azt hazudtam, hogy csókolóztam egy fiúval. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőiomnek mondtam, hogy a nyáron megtörtént, és ki is találtam egy személyt.. És azóta iszonyúan érzem magam, mi lesz kiderül, hogy hazudtam?:(
2010. aug. 26. 09:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ne bánkódj emiatt biztos aranyos kedves lány vagy nincs miért aggódni
2010. aug. 26. 10:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Gondolom még sosem csókolóztál, és a barátnőid ezzel hencegnek.. Pedig biztos vagyok benne, hogy közülük is van olyan, aki még nem csókolózott.

És semmiről sem maradtatok még le, én is 17 évesen csókolóztam először.

2010. aug. 26. 11:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, még sosem csókolóztam senkivel a többiek pedig már komolyabb dolgokon is túl vannak. Igazából csak azért mondtam, hogy ne legyen mindig az a téma, hogy én még hogyhogy nem smároltam senkivel... Csak még nem találtam meg azt a fiút aki igazán tetszik :) És mostmár bánom, mert sokszor kérdezik hogy és na mivan azzal a fiúval :/
2010. aug. 26. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:

mondd nekik,hogy semmi :D

majd szólsz ha lesz vele valami de neked igazából más tetszik..:D

2010. aug. 26. 19:05
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, jól estek ezek a válaszok:):)
2010. aug. 26. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
jaja! ne aggódd túl. és szurkolok, hogy hátha ezzel a füllentéssel sikerül bevonzanod egy hús-vér pasit, aki megcsókol:):):):)
2010. aug. 27. 00:13
 17/17 adan21 válasza:
óh régi de kár xD akkor le írom velem volt így de nagyon hazudtamxd
2017. aug. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!