Azt hazudtam, hogy csókolóztam egy fiúval. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőiomnek mondtam, hogy a nyáron megtörtént, és ki is találtam egy személyt.. És azóta iszonyúan érzem magam, mi lesz kiderül, hogy hazudtam?:(2010. aug. 26. 09:07
11/17 anonim válasza:
ne bánkódj emiatt biztos aranyos kedves lány vagy nincs miért aggódni
12/17 anonim válasza:
Gondolom még sosem csókolóztál, és a barátnőid ezzel hencegnek.. Pedig biztos vagyok benne, hogy közülük is van olyan, aki még nem csókolózott.
És semmiről sem maradtatok még le, én is 17 évesen csókolóztam először.
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, még sosem csókolóztam senkivel a többiek pedig már komolyabb dolgokon is túl vannak. Igazából csak azért mondtam, hogy ne legyen mindig az a téma, hogy én még hogyhogy nem smároltam senkivel... Csak még nem találtam meg azt a fiút aki igazán tetszik :) És mostmár bánom, mert sokszor kérdezik hogy és na mivan azzal a fiúval :/
2010. aug. 26. 11:49
14/17 anonim válasza:
mondd nekik,hogy semmi :D
majd szólsz ha lesz vele valami de neked igazából más tetszik..:D
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, jól estek ezek a válaszok:):)
2010. aug. 26. 19:18
16/17 anonim válasza:
jaja! ne aggódd túl. és szurkolok, hogy hátha ezzel a füllentéssel sikerül bevonzanod egy hús-vér pasit, aki megcsókol:):):):)
17/17 adan21 válasza:
óh régi de kár xD akkor le írom velem volt így de nagyon hazudtamxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!