Beengedned -e azokat a rokonokat a hazadba, akik oltasellenesek es nem oltatjak be magukat, hogy lathassak a gyerekeket?
Ilyen hipohonder alapon senkit nem engednék be a lakásba.
Hiszen ki tudja, lehet éppen egy csöves után ült le a buszon aztán úgy ül le az én kanapéra. Vagy reggel szarás után nem mosott kezet és szaros kézzel fogdossa össze a lakást.
Na meg milyen veszélyről beszélünk, hiszen egy vírustól tartunk aminek 98% a túlélési esélye.
Kérdező!
A kisgyerekeiddel soha sehová nem mész? Mert nem csak a férjed rokonaitól kaphatják el a vírust.
Mondtam, hogy a laposfoldhivok ne irjanak.
Mai napon beszeltem egy doktornovel. Aki mar ezt sem hiszi el az ne is olvasson tovabb.
Szoval beszeltem egy doktornovel errol, aki kimondottan azt mondta, hogy szerinte oltatlanokkal, amennyire tudom keruljem a kontaktot, ha csaladtag akkor se talalkozzunk veluk, nemcsak a gyerekek, hanem magunk miatt sem. Hiaba vagyunk beoltva, az csak a gyengebb lefolyast eredmenyezi, de azt sem 100%osan. Illetve kitert erre a delta variansra, ami szerinte kimondottan a gyerekekre veszelyes, es most kezd csak terjedni az orszagban.
Kimondottan azt mondta, hogy keruljuk oket es foleg a gyerekeket vedjuk.
Termeszetesen abban igazatok van, hogy mindentol es mindenkitol nem lehet vedeni oket, de pl. ez a ket csaladtag akirol szo van olyan helyen dolgozik, ahol kismillioan vannak es nincsenek beoltva. Szoval oke, hogy nem tudom mindentol megvedeni oket, de azert a daralogepbe sem dobom be.
Az egy dolog, hogy engem leostobazol, ami kiterdekel kategoria a szamomra, de akkor ezek szerint szerinted az orvosok is ostobak? Ez a doktorno nem akarki a szakmajaban, akkor o is ostoba ugye, csak te vagy helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!