Normális viselkedés ez ?
Szóval, van a testvérem és haza hozta a barátnőjét. Ezzel nincs is probléma. Csakhogy itt van napokat. Ezzel sincs probléma. Nekem az a problémám hogy elmegy zuhanyozni, és először azt vettem észre, hogy az én szappanomat használja. Nem szóltam semmit. Sem neki, sem a tesómnak. többet nem használtam, miután elment, kidobtam. Aztán elkezdtem tusfürdőt használni,mert azt nyugodtan használhatja ő is. De azt vettem észre hogy a fürdőszivacsomat használja. Itt már szóltam a tesómnak hogy azért ilyet nem kéne közösen használni. O csak annyit mondott fejezzem be mert az idegeire megyek.
Meg ha én megyek zuhanyozni bejön a lány utánam. Ez is micsoda már. A sminkeimet, a ruhaimat használja.
Most ez normális és én reagálom túl vagy micsoda? :S
5.neked ebben mi a kamu?
szerintem ilyen bárkivel megtörténhet nem is értem.
Amúgy megoldás kérdezőnek: nem normális. elpakolod a te cuccaidat a te szobádba elzárva hogy ne találja meg és ne a tesódnak álljon felljebb. határokat kell húzni különben már látszik hogy elkényelmesednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!