Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyámság ti mit tennétek a...

Gyámság ti mit tennétek a helyembe???

Figyelt kérdés
Remélem van itt valaki aki járt hasonló cipőben, és segíteni tud. Arról van szó, hogy a páromnak akivel egy éve vagyok van 4 gyermeke. Az édesanyától elvették a gyerekeket mert felügyelet nélkül hagyta őket rendszeresen, sem ovódába sem iskolába nem járatta őket. “Papirosan bolond” ezt az édesanyja is állítja, és sajnos nekem is volt szerencsém megtapasztalni. A gyerekekkel én egyszer találkoztam. Nekem van egy 3éves kisfiam az életem szerelme. Na most az van hogy a párom nálam lakik, a nő kisemmizte a házból, és feljelentést is tett ellene, kapcsolati erőszak büntettével vádolják a páromat, nincs még ítelet. A gyerekeket a gyámhatóság nálam akarja elhelyezni, engem akarnak megtenni hivatalos gyámnak. A párom sajnos nem az az igazi apa típus, nem tudja mekkora felellősség egészséges felnőttet nevelni egy gyermekből. Nem tudom az én fiam is sérülne e az által ha magunkhoz vesszük a kicsiket. Én mindig is 1, maximum két gyermeket akartam. Szeretném ezeknek az ártatlan gyerekeknek szebbé tenni a jövőjüket, de nem érzem ehez elég stabilnak a kapcsolatunkat, sem a párom hozzá állását a gyermekneveleshez. Ti mit tennétek a helyembe, mi a jó út?

2021. jún. 16. 09:37
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jézusom 10:31 válaszoló. Biztos nem vagy szülő ,de semmiképpen sem anya. 😅 Minden normális nő amikor meglátja a gyermekét, és karjába veszi azonnal tudja ott a szülő szobán hogy ez egy életre szól. Mivel nincs erre az érzelemre elég erős kifejezés, így sokan használják a szerelem szót mert ahoz hasonlítható. Mert tudod hogy ez egy életre szól, nem fog az évek múltával se gyengülni a szeretet ,és mindent megtennél csak mosolyt láss a gyermeked szemébe. Remélem megtapasztalod egyszer te is ezt. Köszönöm mindenkinek, néha kell hogy egy kívül álló véleményet hallja az ember.
2021. jún. 16. 10:41
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne legyen bűntudatot kérdező, ha nem Te veszed magadhoz, hivatásos nevelőszülőkhöz kerülnek, nem "intézetbe". Egyáltalán nem biztos, hogy melletted jobb helyük lenne addig, amíg szét nem mentek a pasiddal, aztán meg dobálnák őket ide-oda, vagy akkor kerülnének nevelőszülőkhöz (hacsak nem vállalnád őket felnőtt korukig, de ezt remélem, nem gondolod komolyan).
2021. jún. 16. 10:46
 23/38 anonim ***** válasza:
91%

17-es Nem minden fekete-fehér.

A kérdező nyilván kihagyta, hogy felmérték, hogy a családban ki jöhet szóba, illetve ki vállalná; nagyszülők, rokonok stb., és ő is felmerült, mint az apa jelenlegi élettársa, hiszen jó volna, ha a szülővel nőne fel. Más kérdés, hogy eleve probléma, hogy az apa alkalmatlan jogilag, és úgy néz ki, hogy ténylegesen is erre.

2021. jún. 16. 10:48
 24/38 anonim ***** válasza:
88%
Eleve nem kezdenék olyan pasival, akinek 4!!! gyereke van. Hát hogyne.
2021. jún. 16. 10:52
 25/38 anonim ***** válasza:
82%

Látom, mindenki elakadt a szerelem kifejezésen, felénk egyetlen anya, nö, szülö sem használja ezt a gyerekre, mert az egész más dolog.

De ettöl eltekintve - mert ez a mellékes az elözö válaszomban, a kérdés egyértelmüek kamu, mert ahogy írtam, a gyereket a szülök valamelyikére bízhatják, esetleg vérrokonra (nagyszülö, szülö testvére), vagy nevelöszülökre, de SOHA nem egy éppen csak odacsöppent barátnöre!

2021. jún. 16. 10:59
 26/38 anonim ***** válasza:
36%

Kerdezo

Az egyaltalan nem torvenyszeru h szules utan azonnal kialakul a kotodes, van olyan anya akinek sokkal tobb kell mint h kinyomott egy csecsemot. Pl az elso mosoly vagy siman csak ido. De van h soha nem alakul ki a kotodes es megis nagyszeru anya lesz mert tudatosan neveli a gyereket.

Normalis szulo nem hasznalja a szerelmem kifejezest a gyerekre mert beteges kisajatitasra birtoklasra hajaz. Mi lesz h a fiadnak komoly kapcsolata lesz es otthagy a lany miatt? Na ezekbol lesznek a manipulativ anyuci kicsi fiat nevelo anyak.

Kezd el trenirozni magad h a gyerek nem a tulajdonod onnalo emberi leny onnalo akarattal.

Masik h kizart h az apa alkalmi kapcsolatat megjelolik gyamnak. Mar csak a gyamugyi torvenyek miatt sem lehetseges. Max az apa probalkozik be igy a gyamugynel. De ha barmikor visszautasithatod.

Ne legy balek !

2021. jún. 16. 11:19
 27/38 anonim ***** válasza:
93%
Nos, szép mese, kár hogy egyértelműen kamu.
2021. jún. 16. 11:30
 28/38 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen hülye vagy...látom magam előtt a jövődet, ha odaveszed őket: a pasi és közted nő a feszkó a sok gyerek ugyanis nem kimondottan nyugtató hatással lesz rátok- aztán lelép- aztán ott állsz 5 gyerekkel, 1 keresettel. Hogy akarod eltartani őket?? A sajátod gyűlölni fog ezért (nem kap rendesen enni, nem lesznek normális cuccai,stb) És ennyi gyerekkel nem fogsz egyetlen pasit se találni, soha, aki a nyakába venne. Miért nem rögtön egy egész árvaházat veszel magadhoz?? Azokkal is tegyél jót...Megvan erre neked a milliérdos háttered? Ki vagy te, a Mészáros Lölő lánya?
2021. jún. 16. 11:31
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan el ne higyjétek már ezt az oltari kamut.
2021. jún. 16. 11:43
 30/38 anonim ***** válasza:
88%

"párom nálam lakik, a nő kisemmizte a házból"

"engem akarnak megtenni hivatalos gyámnak. A párom sajnos nem az az igazi apa típus"

Elküldeném a fenébe a gyerekeivel együtt míg nem késő. A saját gyerekem lenne a fontos, és én. Az én házamba ne hozza a pereputtyát senki se. Nem apa típus. Szerinted a 4 gyerekét ki neveli majd? Csak te. Dugn1 tud, de gyereket nevelni nem. Tiszta vicc. Minek csinál az ilyen barom 4 gyereket?

Mennyi vita lesz majd? A saját gyerekedre nem jut majd időd, segítséged nuku, ha rá kiabálod akkor neki áll majd följebb. Szépen lelép és otthagy az 5 gyerekkel egy idő után. Te se tudsz mit tenni, mert a gyámjuk vagy.

Ő megy tovább és csinál még pár gyereket, te meg tarthatod a 4 vadidegen kölyköt. A saját gyereked nélkülözni fog, és megútál egy életre. A 4 gyerek meg tönkretesz, hálátlanok lesznek hiszen te nem vagy az anyjuk (csak az eltartójuk).

Hol találsz majd olyan balf4szt akinek kellesz 5 gyerekkel?

2021. jún. 16. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!