Gyámság ti mit tennétek a helyembe???
17-es Nem minden fekete-fehér.
A kérdező nyilván kihagyta, hogy felmérték, hogy a családban ki jöhet szóba, illetve ki vállalná; nagyszülők, rokonok stb., és ő is felmerült, mint az apa jelenlegi élettársa, hiszen jó volna, ha a szülővel nőne fel. Más kérdés, hogy eleve probléma, hogy az apa alkalmatlan jogilag, és úgy néz ki, hogy ténylegesen is erre.
Látom, mindenki elakadt a szerelem kifejezésen, felénk egyetlen anya, nö, szülö sem használja ezt a gyerekre, mert az egész más dolog.
De ettöl eltekintve - mert ez a mellékes az elözö válaszomban, a kérdés egyértelmüek kamu, mert ahogy írtam, a gyereket a szülök valamelyikére bízhatják, esetleg vérrokonra (nagyszülö, szülö testvére), vagy nevelöszülökre, de SOHA nem egy éppen csak odacsöppent barátnöre!
Kerdezo
Az egyaltalan nem torvenyszeru h szules utan azonnal kialakul a kotodes, van olyan anya akinek sokkal tobb kell mint h kinyomott egy csecsemot. Pl az elso mosoly vagy siman csak ido. De van h soha nem alakul ki a kotodes es megis nagyszeru anya lesz mert tudatosan neveli a gyereket.
Normalis szulo nem hasznalja a szerelmem kifejezest a gyerekre mert beteges kisajatitasra birtoklasra hajaz. Mi lesz h a fiadnak komoly kapcsolata lesz es otthagy a lany miatt? Na ezekbol lesznek a manipulativ anyuci kicsi fiat nevelo anyak.
Kezd el trenirozni magad h a gyerek nem a tulajdonod onnalo emberi leny onnalo akarattal.
Masik h kizart h az apa alkalmi kapcsolatat megjelolik gyamnak. Mar csak a gyamugyi torvenyek miatt sem lehetseges. Max az apa probalkozik be igy a gyamugynel. De ha barmikor visszautasithatod.
Ne legy balek !
"párom nálam lakik, a nő kisemmizte a házból"
"engem akarnak megtenni hivatalos gyámnak. A párom sajnos nem az az igazi apa típus"
Elküldeném a fenébe a gyerekeivel együtt míg nem késő. A saját gyerekem lenne a fontos, és én. Az én házamba ne hozza a pereputtyát senki se. Nem apa típus. Szerinted a 4 gyerekét ki neveli majd? Csak te. Dugn1 tud, de gyereket nevelni nem. Tiszta vicc. Minek csinál az ilyen barom 4 gyereket?
Mennyi vita lesz majd? A saját gyerekedre nem jut majd időd, segítséged nuku, ha rá kiabálod akkor neki áll majd följebb. Szépen lelép és otthagy az 5 gyerekkel egy idő után. Te se tudsz mit tenni, mert a gyámjuk vagy.
Ő megy tovább és csinál még pár gyereket, te meg tarthatod a 4 vadidegen kölyköt. A saját gyereked nélkülözni fog, és megútál egy életre. A 4 gyerek meg tönkretesz, hálátlanok lesznek hiszen te nem vagy az anyjuk (csak az eltartójuk).
Hol találsz majd olyan balf4szt akinek kellesz 5 gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!