Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hihető történet az,...

Mennyire hihető történet az, hogy az anyám lány létemre zaklatott szexuálisan gyerekkoromban?

Figyelt kérdés

Igen, így történt, nem olvastad félre a kérdést. Szeretném elmondani a páromnak, mert komoly szexuális problémáim vannak még mindig emiatt, de nem merem, mert nagyon szégyellem. Így azt hiszi, hogy vele vannak gondok. Pedig nem. Időnként szex közben megjelenik előttem az anyám képe, és teljesen leblokkolok. Ő meg szegény azt hiszi, ő csinál valamit rosszul. 5 éve vagyunk együtt, a párom nagyon megértő, figyelmes férfi (29/n és 30/f vagyunk).

Szóval mennyire hihető ez a történet? Csak azért, mert én ilyet még sem a való életben nem hallottam, sem filmen nem láttam, sem könyvben vagy fórumon nem olvastam róla. Az anyám látens leszbikus (volt), és zaklatott minket, engem és a lánytestvéremet. Szegény húgomnak még egy párkapcsolata se volt emiatt, pedig már majdnem 30 ő is, nekem is 20 fölött volt az első. Mindketten nagyon szégyelljük a dolgot, nem mertünk eddig beszélni róla senkinek. A zaklatás kb. 13-14 éves koromig tartott nálam (tesómnál tovább, mert ő félénkebb, csendesebb természet), amikor nagyon leordítottam anyámat, kb. így, hogy takarodj innen te retkes b.uzi (leszbikus szót nem ismertem még akkor). De nem lett ideges miatta, pedig rendszeresen vert is minket minden apró sz.arságért, de emiatt mégsem lett ideges, csak látszott rajta, hogy nagyon elszégyelli magát. Te mit szólnál hozzá, ha ezt elmondaná a párod? És van esetleg olyan közöttetek, aki már hallott ilyen történetet, vagy esetleg maga is átélte? Légyszi mellőzzétek a poénos válaszokat, elég gáz így is nekem az egész.

2010. aug. 25. 17:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Te szegény....:(((

Ez undorító, de nem a Te szégyened!!!!

Mindenképp beszélj a párodnak erről, lehet, hogy még meg is könnyebbülsz egy kicsit, ha megosztod vele ezt a "titkot"....

Fel nem foghatom, hogy teheti így tönkre valaki a saját gyerekét.... sajnálom, ami veled történt!

2010. aug. 25. 17:41
 12/33 anonim ***** válasza:
40%

Maga a történet még hihető lenne, de ahogy leírod, az nem igazán.

Ha mégis igaz, akkor viszont a párod megérdemel annyi őszinteséget, hogy elmondod neki 5 év után, miért nem jó vele. És azt is megérdemli, hogy külső segítséget (pszichológus!) vegyél igénybe, hogy ne hasson ki a sztori az ő életére is. Meg persze magad miatt is kellene. Ugyanez vonatkozik a húgodra, menjetek együtt.

Amúgy 20 fölött sem abnormális az első kapcsolat, én is annyi voltam, pedig nem zaklatott senki.

2010. aug. 25. 17:49
 13/33 anonim ***** válasza:
7%

Semennyire. Én ilyenről még nem is hallottam. Azt még valamennyire bevenném, hogy az anya a fiát molesztálta, bár ez is elég meredek. Egy nő genetikailag és érzelmileg másabb, mint egy férfi.

Ha ferde hajlamai vannak azt nem a gyerekein éli ki, főleg nem azonos neművel!!

Szóval találj ki jobbat!

2010. aug. 25. 17:56
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki nyugodtan, hinni fog neked és még örül is majd, hogy nem vele van baj. Elmehettek szexológushoz és pszichológushoz együtt és akkor túlléphetsz a dolgon.
2010. aug. 25. 18:08
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
17:56 nagyon sok mindenről nem hallottál. Vannak anyának nem nevezhető nők, akik szültek ugyan, de valahogy mégsem csak anyai érzelmekkel viseltetnek saját gyerekük iránt. Mennyivel tisztességesebb az a nő, aki saját fogyatékos, vagy egyszerűen csak mama pici fiaként felnőtté váló gyerekét redszeresen kielégíti, mindenféle módon (hagyományos, orális), csak el ne szakítsa tőle senki. Mert sajnos ilyen is volt és van. Attól, hogy a normális embereknek felfordul a gyomruk, és el sem tudják képzelni, léteznek. Akkor miért elképzelhetetlen, hogy az azonos nemű gyerekével nem csinál ilyesmit? Sajnos nem szabad a nőket ennyire mentegetni, vannak közöttük is olyanok, akiket szívem szerint karóba húznék.
2010. aug. 25. 18:13
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Légy őszinte a pároddal, megérdemli. Akkor lehetsz csak igazán boldog vele, ha nem lesznek titkaid.

Sok szerencsét, és boldogságot.

2010. aug. 25. 18:15
 17/33 anonim ***** válasza:
9%
Aki leoltott elsőnek, annak írom, hogy amit írt oké, elolvastam. A másodiknak üzenném, hogy kulturálódjon annyira, hogy nem kezd el idiótázni meg baznegezni, mert ő valaki. Semmi jogod nincs hozzá!! Vannak beteg emberek, ez tény, de a szavakkal kifejezett indulat is pl. elfojtott agresszió.
2010. aug. 25. 18:18
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

ma 18:18 már ne haragudj, de neked talán jogod van meghazudtolni valakit, aki ekkora testi-lelki traumán esett át? Mi az, hogy találjon ki jobbat?

Ki lenne olyan hülye, hogy a saját anyjáról ilyeneket mondjon, ha nem igaz???

Sajnos vannak nagyon-nagyon szörnyű dolgok a világon, ha te nem éltél át hasonlót, akkor örülj neki!

2010. aug. 25. 18:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyád nem homoszexuális, hanem pedofil.
2010. aug. 25. 19:03
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnos nem szabad a nőket ennyire mentegetni, vannak közöttük is olyanok, akiket szívem szerint karóba húznék."

Na te is egy soviniszta nőgyűlölő vagy.

2010. aug. 25. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!