Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted is elítélő az...

Szerinted is elítélő az alábbi mondat?

Figyelt kérdés

"Ilyen jó tortákat csak nálatok eszünk"

Nem mi sütjük, tehát nem a mi képességeink dicsérték!

Az anyagi helyzetünk egyforma, olyan volt, mintha csak azért mondaná, mert kidobjuk a pénzt tortára, ők meg normálisan csak megvonják maguktól a "luxuscikket" és megveszik a sima olcsó auchanos tortát, ahogy azt illik.

2021. jún. 13. 09:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%

"Ha elmész vendégségbe sosem mondod, hogy "hmm Anna, csak neked van ilyen finom kólád", mert egyszerűen nem igaz, hisz bárki kaphat olyan kólát, aki megveszi a boltban és nem a spar noname kóláját szokta inni helyette, mert az olcsó!"

A gyerekem kis barátnője mindig ezt mondta, igaz nem -colára, hanem halrudacskara. Anyuka pont ugyanazt a márkát vette amúgy, amit én.

2021. jún. 13. 10:00
 22/35 anonim ***** válasza:
35%

Mindenki nyugodjon meg es olvassa el amit azóta írt a kérdező!

Nekem is fura volt a nyitó kérdés és inkább dicséretnek tűnt, mint bántásnak és én inkább örültem volna egy ilyen megjegyzésnek.

De azóta írta a kérdező, hogy mi a szitu és egyértelmű, hogy feszkó van, rivalizálás van.

Valószínűleg olyan odaszúrás félének szánta a "dicsérő".

Nekem anyósom ilyen. Nem csak velem, mindenkinek odadöf valami kétértelmű, félreérthető, sértő dolgot.

Az ilyet nemhogy nem etetnem tortával, hanem a házamba sem jönne. Pont mint a kígyó anyósom.

Tégy te is így, felesleges feszkótól kíméled meg magad.

2021. jún. 13. 10:08
 23/35 anonim ***** válasza:
81%
Azért megbocsáss, felnőtt nők létére tortán meg életstíluson rivalizálni rohadt gyerekes és nevetséges. Én nem hívnám át az ilyen agyhalott bringát, ez az első, második, szépen megmondanám neki hogy semmi köze a családi büdzsénkhez, és ne szóljon bele. Ha nem tetszik ott az ajtó, egyen otthon tortát.
2021. jún. 13. 10:18
 24/35 A kérdező kommentje:
21esnek, azt nagyon el lehet rontani, nekem ugyanaz a márka sem mindig sikerül ugyanúgy.. Most az vált be, hogy lespriccelem olajjal a sütőben, amit előmelegítek, és akkor legtöbbször jó..
2021. jún. 13. 10:18
 25/35 anonim ***** válasza:
96%
24-re: a kislány anyja szakács volt, tudott főzni, hidd el, egy halrudacska nem volt neki kihívás. A kislány csupán kedveskedni akart.
2021. jún. 13. 10:21
 26/35 anonim ***** válasza:
93%

Én továbbra sem vélem sértésnek. Oké, hogy nem házi torta volt, de ők nem vesznek olyat, ergo otthon nem esznek olyan finomat.

Nekem is volt olyan, hogy húgomnál megdicsértem az almalevet, hogy sose ittam még olyan jót. Elmondta, hogy milyen márkát vesz, ergo már én is tudnék venni otthonra (de nem fogok, mert csak én szeretem az almalevet). Ettől még igaz marad, amit a húgomnak mondtam, hiába nem ő maga préselte a gyümit...

2021. jún. 13. 10:22
 27/35 anonim ***** válasza:
20%

Egyszerűen vannak ilyen gyík emberek, akik állandóan a másikat lesik és beugatnak.

Nemcsak nők. Férfiaknál is megy a fąşżméregetés.

Ez egy embertípus. Undorító egy fajta, hogy halnának ki szép lassan, de tovább örökítik ezt a gyökér szemléletmódot és stílust.

2021. jún. 13. 10:23
 28/35 anonim ***** válasza:
89%

Anyósom a kávét dicsèrte meg nálunk, hogy ilyen jót csak itt iszik - kapszulás szimpla latte. De ő drágállja az ilyen gépet, nekik nincs ilyen, persze, hogy otthon nem iszik ilyet, de lehetne.

Ettől még nem sértő, hogy felemlegeti, hogy majd mindig hozzánk jön kávézni, mert milyen finomat kapott...

2021. jún. 13. 10:25
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy a bolt elérhető az ő számukra is, ugyanúgy meg tudnák venni ugyanazt a tortát, mint amit mi veszünk

Mivel én sose nézegetem sehol a tortákat, kvára fogalmam nem lenne, honnan van. Úgyhogy simán elhagyhatná az én számat is ilyen mondat.

2021. jún. 13. 10:25
 30/35 anonim ***** válasza:
44%
Nő vagy?
2021. jún. 13. 10:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!