Szerinted is elítélő az alábbi mondat?
"Ilyen jó tortákat csak nálatok eszünk"
Nem mi sütjük, tehát nem a mi képességeink dicsérték!
Az anyagi helyzetünk egyforma, olyan volt, mintha csak azért mondaná, mert kidobjuk a pénzt tortára, ők meg normálisan csak megvonják maguktól a "luxuscikket" és megveszik a sima olcsó auchanos tortát, ahogy azt illik.
A tortás kérdés csak kákán a csomó keresése. Igen, van olyan, hogy az ember nem a csucsminoseget veszi meg valamiből, mert feleslegesnek tartja. Addig, amíg az olcsóbb is jó minőségű és ítéletes a számára, ezzel semmi gond.
A wc papír kérdés. Itt két véglet van. Megveszi a dragát, mert azt szereti, vagy megveszi az olcsót, mert
uygis lehúzza a wc-n, erfo szibtiszta pazarlasnak veszi. Ezzel sincs gond.
Ha nem vagytok jóban, nem kell tartani a kapcsolatot, nem agysebeszet ez
Egyszerűen furcsa volt az egész, nem azt mondta, hogy finom a torta, hanem az volt a lényeg, hogy csak nálunk van finom torta! Minek kellett így mondani? Ha elmész vendégségbe sosem mondod, hogy "hmm Anna, csak neked van ilyen finom kólád", mert egyszerűen nem igaz, hisz bárki kaphat olyan kólát, aki megveszi a boltban és nem a spar noname kóláját szokta inni helyette, mert az olcsó!
Nyilván nem veszekedtem vele, hanem csak mosolyogtam, ahogy kell, de szerintem látszott, hogy nem csak jószándék volt a mondatban.
Kár, hogy arcot nem tudok társítani a szöveghez, látni kellett volna a helyzetet mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!