Apám bántalmazza anyámat? Mik a lehetőségeim?
Nem vagyok én kárörvendő, egyáltalán nem öröm látni, ahogy egy nő szenved. A legszomorúbb az, hogy általában azért szenvednek, mert elhitték a nagy ábrándos meséket, "követték az álmaikat", és nem értik, miért nem lettek határtalanul boldogok, hanem pont az ellenkezője lett a vége.
Rendkívül ostoba az, aki csak azt tudja leszűrni a világnézetemből, hogy "biztos gyűlölöm a nőket". Nem, én a hazugságot, az álságos meséket és a tomboló őrületet gyűlölöm, ami maga alá gyűrte a társadalmat, és aminek a nők (is) áldozatai. Elhazudták, elvették tőlük a nőiességet, beidomították őket, mint a kutyákat, hogy azonnal kaffogva kezdjenek őrjöngeni, ha meghallják, hogy hogyan is kellene viselkedni a tisztességes élethez, aztán persze szenvednek, mert az ábrándokat hiába kergetik, sosem érik utol.
Amíg nincs nyoma addig a rendőrség nem fog ezzel foglalkozni.
Ebben anyudnak kell lépni. Te maximum annyit tehetsz, hogy támogatod. Persze az se mindegy, hogy 13 évesen akarod támogatni, vagy 23 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!