Ha adódna lehetőség rá, beházasodnál közismert ember családjába?
Azért attól hogy egy közismert személy családjába házasodsz, nem feltétlen kerülsz be abba a pörgésbe. Talán az ország legismertebb néhány közszereplőjének a családját követi (nem úgy értem hogy mennek utána az utcán, hanem hogy a történéseket) a média. És azt tegyük hozzá, hogy ezen a házasság nem sokat változtat, akkor is meg lehet, ha csak együtt vannak, de nem házasok (sőt, valószínűleg arra a bulvársajtó jobban rámegy, hogy megint ki kivel katymatyol)
Most úgy őszintén: nézzünk meg egy közismert személyt, legyen mondjuk (most minden politikát félretéve) Müller Cecília. Ő most nagyon ismert, állandóan a TVben látni. Ki az a válaszolók közül, aki látta már (képen) a gyerekeit, esetleg a nevüket is tudja? Ki az aki az utcán felismerné őket? Szerintem alig vannak ilyenek, a házastársaikat meg végképp senki.
Ez a nyugati médiából jön át, hogy egy egész család életét figyeli a média (lásd angol királyi család) itthon ez nem jellemző annyira.
Ha szeretem őt, akkor igen. Minél jobban próbálnám kerülni a nyilvánosságát, de úgysem rám kíváncsiak, szóval ez gondolom nem lenne annyira nehéz.
Nem mondanék le csak azért valakiről, mert nem tudom, az anyja Madonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!