Mi a véleményetek az öngyilkosságról és úgy általában az öngyilkosokról?
Talán a 20.59es volt, ha jól emlékszem, aki tökéletesen megadta a választ.Én sajnos már próbálkoztam egyszer, de nagyon fiatalon és kevés gyógyszert sikerült bevenni ahhoz h halálos legyen, de eleget, h napokig nyomjam az ágyat.És miért voltam gyáva, idióta....?!
Képzeljétek a szüleimnek fel sem tűnt, h beteg vagyok!Soha nem foglalkoztak velem,de nem is bántam, mert nem tudtam hogy milyen érzés ha szeretve vagyunk.Éheztem és vertek.Egy karácsony este, miután a legjobb barátnőmben csalódva hazamentem, az apám hullarészegen félig agyonvert.Éhes voltam, fáztam, keserű és sz@r volt az életem, nem láttam más kiutat.Most örülök, h nem sikerült, a gyerekem miatt.35/N
sokan mondják hogy gyávák. akik így gondolják, azok el sem tudják képzelni, hogy ezek az emberek mit élnek át. hogy mennyire lent tartanak, ha odáig fajul a dolog hogy megteszik.
én is voltam már lent, de annyira még szerencsére nem, hogy az öngyilkosságon gondolkodjak. mégis megértem őket. elfogadom hogy vannak bizonyos helyzetek, mikor tényleg nincs más megoldás. és aki azt mondja hogy mindig van, annak csak azt tudom kívánni, hogy soha ne kelljen az ellenkezőjét megtapasztalnia, mert meglepő dolgokra jönne rá.
különben meg valamilyen szinten bátor is, aki meg meri tenni. minden embernek rosszul esik a fájdalom, és mindenki tart a haláltól. az öngyilkosoknak nagy merészség kell ahhoz, hogy megtegyék. de most magamból indulok ki. én nem merném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!