Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyertetek már nagyobb értékű...

Nyertetek már nagyobb értékű dolgot /pénzt? 1.Milyen érzés? 2.Hogy reagált rá a családod?

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nem, de éppen annyit, amennyi véletlenül szükséges volt.

Nem szoktam lottózni, de kétszer viccből megtettem. Az elsőnél, vagy 20 éve, megnyertem a havi gázszámlám árát, ami nagyon jól jött.

A második alkalommal pedig 5 éve a 6-oson nyertem annyi pénzt, hogy az épp előző nap bedöglött konyhai vízmelegítő helyett tudtam venni másikat.

Azóta nem lottóztam, mert akkor az évek alatt a többszörösét fizettem volna vissza a Szerencsejáték Rt.-nek. :)

2021. jún. 6. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nyertem egy 200 EUR értékű vásárlási utalványt egy online ruhawebáruháznál... egy nadrágot tudtam belőle venni, mert egy nagyon drága webshop volt. Egy ideig hordtam, aztán kifogytam belőle... anyukámnak odaadtam, örült neki :).

Nyertem egyszer egy Lenovo tabletet is, azt is anyukámnak adtam, mert engem sosem érdekelt a tablet mint olyan, ő meg mondta, hogy szeretne.

Amúgy kisebb dolgok területén elég szerencsés voltam sokszor - mondjuk mostanában ritkábban, mert már leszoktam a nyereményjátékozásról... de többször nyertem mozijegyet, színházjegyet, koncertjegyet, CD-ket, könyvet, bizsuékszereket, piperecikkeket, tesztelős oldalaktól véleményért cserébe arc-és testápolási termékeket és mosóport, pólót, plüssöket...

2021. júl. 26. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!