Hogyan érzékeltessem apukám feleségével, hogy már nem szólhat bele mindenbe pl öltözködésem?
Messze laknak és ritkán találkozunk, mikor megismertem a nőt 18 alatt voltam még, határozatlan voltam, stílusom sem volt, semmi nem volt kialakulva “bennem” akkor még formálható voltam, jóban is voltunk akkor még.
Egy évben vele csak párszor találkozok de mindig azóta is megmondja mit vegyek fel mikor hozzájuk megyek (csak mert teljesen más fajta emberek vagyunk). De már nem szeretnék úgy ugrálni ahogy ő fütyül. Látszik rajta, hogy nem tetszik neki, hogy már nem formálhat a kedvére. Régebben felvettem valamit, beszólt, és inkább át is öltöztem, pedig csak el akart bizonytalanítani.
Már 22 éves vagyok de nem tudom mit tegyek? Kiálljak az mellett, hogy nekem ne mondja meg? Hogyan lehet ezt szépen de határozottan tenni? Talán ha határozott vagyok akkor leállítja magát mert érzi, hogy már nem tud befolyásolni. De nem csak öltözködéssel hanem mindennel kapcsolatban ezt csinálja amiben nem úgy viselkedek ahogy ő viselkedne.
Apám őt jobban szereti mint amennyire anyukámat szerette, ezért ő is támogatja, hogy sok mindenben inkább a feleségére hasonlítsak ne pl anyukámra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!