Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik legjobb barátnőm...

Az egyik legjobb barátnőm volt párja felkeresett az elmúlt napokban. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Bajban vagyok, mert nem szeretnék problémát ebből, de néhány napja véletlenül "összefutottunk" egy fórumon, és mivel közel egy éve nem találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni. A kapcsolatunk sosem volt fényes, ki nem állhatott engem, most bocsánatot kért ezért... Eleve furcsálltam a dolgot, aztán azt mondta azért volt velem ilyen, mert tetszettem neki, és folyton azt kívánta, bárcsak engem ismert volna meg előbb, ne a barátnőmet. Azt mondja tudja, hogy nem helyes ezeket elmondania, de tisztázni akarta a dolgot.

Egyértelmű, hogy a legjobb barátnőm volt párjával nem kezdenék, és nem is áll szándékomban, de titkolózni sem tudok.

Szóval, én nagyon szívesen elmesélném a lánynak, mi van mostanában a volt párjával, meg hogy beszélünk, de kétlem, hogy örülne annak, amiket mondott a srác. Viszont rossz fényben feltüntetni őt sem szeretném, ez úgy gondolom nem az én posztom.

Tehát a gondom az, nem tudom mit tehetnék, hogy "Svájc" maradhassak, mégsem legyen lelkiismeret furdalásom.

Örülnék, ha valaki kívülállóként tudna mondani valami okosat. :)

22/L

2010. aug. 23. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jajj, felejtsd el ezt az őszinteségi rohamot. Nem kell mindenről beszámolni a barátnődnek. Száz éve járt egy palival, akivel most Te véletlenül /vagy egyáltalán nem véletlenül/ de összefutottál egy fórumon, és beszélgettetek. Ennyi történt. Nem kell magyarázkodni. Ha esetleg ő valahonnan mégis megtudja, és szembesít vele, akkor mondod neki, hogy Te nem tulajdonítottál ennek az egésznek akkora jelentőséget, hogy be kellett volna számolnod neki.
2010. aug. 23. 22:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen!:)

Utolsó: Azt hiszem ezt fogom tenni. Neked is köszönöm!

2010. aug. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!