Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya otthonba 18-év alatti...

Anya otthonba 18-év alatti gyermekkel lehet menni ? Nem nagyon talaltam róla infót.

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy az anyukám ès a hugom a báttyámnál laknak/laktak de ma kitette őket.Mert utálja ha ott vannak es majdnem megverte Vagyis azt hittem megüti ezért a régi házunkba mennek majd vissza de az nincs nagyon jó állapptban.Nem azt mondom h nem lakható mert az.csak felek ha en ha haza megyek, zargatni fogják, ha lenne valami mas megoldás örülnék neki azert is kerdeztem vagy lenne valami átmeneti otthon.Alberletet jelenleg nemtud kivenni.

2021. máj. 7. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%

20-as anyaotthonban dolgozom,ne magyarázd már meg.Volt olyan,aki azért jött be,mert télen nem tudott fűteni.

Attól,hogy van fedél a fejed fölött,bőven lehetnek olyanok a körülmények,hogy beküld a családgondozó.

2021. máj. 8. 08:22
 22/24 anonim ***** válasza:
26%
Nem fogják felvenni, mert VAN házuk, ami lakható.
2021. máj. 8. 10:02
 23/24 anonim ***** válasza:
33%
21-es, nyáron mit kell fűteni? Télen nyilván, más a helyzet, mint most a 19-20 fokban.
2021. máj. 8. 10:02
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

Attól,hogy most nem kell fűteni,lehet más oka is.Kimegy a családgondozó,és majd ő eldönti,hogy ajánlja e valahova.Vagy bemehet személyesen,és beszél a vezetővel.Minden otthon más,nem csak azokat küldik be akiknek nincs háza,van hogy rendbe kell raknia,és akkor vissza kimehetnek.Nem ismerjük a körülményeket.A kérdező írja,hogy valószínüleg zaklatni fogják őket,ha visszaköltöznek,ez is lehet ok.

Most komolyan azt hiszitek csak olyan megy otthonba,akit kiraktak az utcára?Menekülnek,nincsenek ellátva a gyerekek,rendbe kell rakni a házat,nem tudnak iskolába járni,stb...

2021. máj. 8. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!