Miért sértődött meg a férjem lánya? Őt nem vittem magammal kirándulni.
Pár hónappal ezelött kijelentette hogy láthatáskor az apjával akar lenni csak. Elötte programoztunk négyesben is. Van egy 6 éves féltestvére.
Most hétvégén is láthatás volt. Én mivel jó idő volt elmentem a kicsivel kirándulni,jól éreztük magunkat. Lényeg a lényeg hogy a nagylány megsértödött mert ő nem jöhetett. Ő kérte hogy hadd lehessen csak az apjával,gondoltam hogy a kicsi ne lógjon rajtuk mi nem is leszünk itthon. Addig nem volt ezzel baja míg rossz idő volt és kb itthon ültünk a testvérével míg ő és az apja videójátékoztak vagy épp csavarogtak vhol pl férjem haverjainál ahol vannak vele egykorú gyerekek.
Most hogy mi is ki tudunk mozdulni nem tetszik neki vagy nem tudom.
Minenesetre a férjem kapott egy üzenetet a volt feleségétől hogy milyen dolog ez hogy a nagylányt kihagyjuk mindenből. A férjem velem kezdett vitázni hogy megkérdezhettem volna tőlük akarnak e velünk jönni. Mondtam neki mi a tervünk-van a közelünkbe egy tó és játszótér oda kirándultunk,vittem enni innivalót egész nap ott voltunk.
A nagylány 12 éves.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet legközelebb? A nagylány még mindig csak az apjával szeretne lenni láthatáskor.
Igazából mindegy min sértődött meg, te csak betartottad, amit kért, kettesben volt apukájával.
Férjeddel beszéltél már?
Üzenem távolról a férjednek, hogy igen sz@r hétvégék elé néz, ha egyik héten egyik gyerekkel van láthatás másik hétvégén meg a másikkal. Márpedig erre robog, ha nem hajlandó végre tököt növeszteni.
Vagy a kiscsaj kavar vagy az anyja, de mindegy is, a kedvesednek kellene két szóból rendbe szedni őket - már ha tényleg érdekli a családja, mert hosszú távon a nagyobbik kislánynak se lesz ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!