Nem túlzás ez egy kicsit?
A párom miután nálunk volt anyám kérésére mindig ki kell takarítanom az egész emeleti fürdőszobát, mert a tesóm is ott fürdik.
A mosdót nyilván használja, letusol és teljesen igényes személyről beszélünk.
Ezt a takarítást úgy érti, hogy az összes tusfürdőt,szekrényt kipakolni és körbekefélni, mosni, domestosozni letörölgetni.stb
WC-t nyilván alap dolog kitakarítani, eddig is megtettem, de minden héten nekem kicsit túlzás ezt az egészet megcsinálni.
10!
Ha itt alszik és használja a fürdőszobát, képzeld kitakarítok előtte és utána is. Tudod, a hotelben is így szokás, nem véletlenül.
Tepfal!
Ti látjátok bele azt, hogy nem szívesen látja a pasit. Hetente egy szer kitakarítani azt a fürdőszobát, amit hárman használnak, ebből egy a kérdező, egy meg a pasija azért nem rabszolga munka, hanem teljesen normális rendfenntartás.....
Nem attól fél anyád, hogy a húgod teherbe esik, ha abban a kádban fürdik, ahol a párod megmosta magát?
Fel kéne világosítani!
12-es, hagyd már. 11-es nem tud szöveget értelmezni. Nem tudja, hogy a kád kimosás-fertőtlenítés nem ugyanaz, mint hogy a fürdőszobai kisszekrényből kipakolja az összes tusfürdőt, szappant, fogkrémet, kitörli hipós szivaccsal a a szekrényt, visszapakol, kívülről is lehipózza a szekrényt, stb...stb...
11-es, tényleg ilyen h...e vagy, vagy csak eljátszod?
11nek
Igen a hotelbe igy csinaljak ahol 50 ember megfordul egy heten, napi szinten meg helytol fuggoen 10-20. Ott a furdo nem csak a furdesre van. A hotel kicsit mas szinten van LOL.
Nalunk sosem volt ilyen ha hazavittem a paromat, elotte nagytakaritas es kesz. Nem igenytelen, mocskos, budos emberekrol beszelunk akik utan hipozni kell a furdot, utana miert kene tisztitani?
15!
Napi szinten nem fordul meg neked 20 ember a legforgalmasabb hotelben sem egy szobában, de ne zavarjon.
Láthatóan nagy ignaz igénytelenség, ha a heti egyszeri alapos takarítással probléma van....
17
Minden héten akár pár naponta is kitakarítom a kádat és a WC-t. Ha kell körbetörölgetem a mosdókagylót is.
Az EGÉSZET gondoltam túlzásnak. Pl olyan helyeket ahol a szekrény legnagyobb zugában ahol a borotvát tartjuk, azt is súroljam ki, amit párom még életében nem nyitott ki vagy nyúlt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!