Nem túlzás ez egy kicsit?
A párom miután nálunk volt anyám kérésére mindig ki kell takarítanom az egész emeleti fürdőszobát, mert a tesóm is ott fürdik.
A mosdót nyilván használja, letusol és teljesen igényes személyről beszélünk.
Ezt a takarítást úgy érti, hogy az összes tusfürdőt,szekrényt kipakolni és körbekefélni, mosni, domestosozni letörölgetni.stb
WC-t nyilván alap dolog kitakarítani, eddig is megtettem, de minden héten nekem kicsit túlzás ezt az egészet megcsinálni.
A vírustól fél ennyire, vagy ez valami kényszerbetegség nála?
Egyébként de, túlzás.
Fóbia? Vagy anyád nem szívleli a palidat és így próbál zsarolni sakkban tartani.
Nálunk,is volt ilyen mikor a férjem udvarolt és nálunk volt,és belenyúlt a hűtőbe anyám padlót fogott .
Miért ,nyúlt bele ?
Kedves unintelligens 7!
Primitív vagy magad. Először is majd én eldöntöm melyik kérdésre akarok válaszolni. A te véleményedre ebben épp nem vagyok kíváncsi.
Nem, nem kell kiakadni azon, ha az anyam azt keri, takaritsak ki a párom utan. Nekem mondjuk eleve evidens is lenne, kerni se kellene. Mondjuk én nem vagyok igénytelen
Hát 8-es én sem értek veled egyet. Szerintem egy felnőtt embertől elvárható, hogy közölje, ha valakit nem lát szívesen a lakásába. Ha nem akarja, hogy a lánya barátja ott aludjon, akkor ezt vállalja fel - az ő lakása, joga van eldönteni, hogy ki lehet ott. Ha viszont megengedi, akkor mi értelme ezeknek az extra szabályoknak? Igényes ember egyébként is eltakarít maga után, illetve ezen túl rendszeresen "nagytakarít". Ha ezek egyébként megvannak, miért is kellene mindig nagytakarítani, amikor a lánya barátja ott alszik? Ez nonszensz és sértő. Ha maguk után nem kell minden nap nagytakarítani, akkor utána miért is kell?
Ez tehát szerintem mindenképpen olyan dolog, amit érdemes a családon belül megbeszélni. Inkább bújjon ki a szög a zsákból, ha az anyuka igazából azt szeretné, hogy elköltözzenek, csak nem meri felvállalni. Ha nem erről van szó, biztosan tud arra magyarázatot adni, hogy miért kéri ezt. Végső soron, mivel az ő lakása, azt kell tiszteletben tartani, amit ő kér, ettől még a kérés nem racionális.
#8 és minden vendég után szerilizalod a klotyót, csapokat, kilincseket?
Beteg dolog.
Volt szomszéd, a gyerek születése után kapott rá a hipóra, először csak a lakáson belül, aztán a közös folyosó szakaszon.
Aztán megkért, hogy kevesebbet mászkáljunk az utcára.
A végén az anyját is lemosta hipóval, ha be akart menni.
Vagy ilyen az anyád, vagy nagyon utálja a pasidat, csak nem meri kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!